Headerafbeelding

Arrangementen

Vrijgezellenfeest Medium

Vrijgezellenfeest Medium

Bent u opzoek naar een unieke invulling voor een vrijgezellenfeest? Dan zit je hier op de juiste plek. De Ketelfabriek heeft een arrangement voor jullie samengesteld bestaande uit:

  • 1 uur Broodjeslunch
  • 1 uur Curling
  • 30 min Flash escaperoom 

Broodjes Lunch

Een heerlijke broodjes lunch bestaande uit:

  • 2 belegde broodjes met kaas en vleeswaren
  • 1 broodje rundvleeskroket mayo/ mosterd

Flash Escaperoom

Kom jij er op tijd uit? Lukt het jou met jouw team om de oplossing te vinden? Vereeuwig jij jezelf en je team op de wall of fame? Kom je dan bewijzen in een van onze flash escaperooms! In verschillende thema’s kun jij je brein kraken en er voor zorgen dat je binnen het uur het doel bereikt. Bij ons kun je ook prima als echte fanaat terecht. Met 3 kamers, waarvan je bij één kamer kan worden opgesloten in een kist, heb je zo een dag vullend programma!

Curling

Waag je eens aan curling in Venray. Het is bijna het echte werk, alleen dan op een kunststofbaan. Dat zorgt er ook voor dat je niet hoeft te schrobben, maar we hebben toch allemaal al een hekel aan poetsen. Wat je dan nog overhoud, is het curling in zijn puurste vorm. Je pakt de ‘steen’, bekijkt waar je hem wilt hebben en je laat hem glijden over de baan. Zorg jij dat je steen midden in het huis komt te liggen?

Een geschikte activiteit
voor de hele familie
Ruim 25 activiteiten
onder een dak
Snel online
geregeld
Vragen over dit arrangement? Neem dan contact op via 0478 206 006 of info@ketelfabriek.nl!
© 2022 - Ketelfabriek
Created by LR Internet
logo