Headerafbeelding

Arrangementen

Teambuilding Medium

Teambuilding Medium

Ga competitie aan met ons teambuildings pakket medium. Geniet van een heerlijk ontvangst met koffie, thee en Limburgse vlaai. Wie komt er als volgt het beste uit bij onze Indoor Curling? En wie kan zich uiteindelijk kronen tot de winnaar van onze Ketel Challenge. De Ketelfabriek heeft een arrangement voor jullie samengesteld bestaande uit:

  • 1 uur Koffie, thee en vlaai
  • 1 uur Curling
  • 1,5 uur Ketel Challenge

Koffie, thee en vlaai

Geniet van een heerlijk ontvangst in onze bar of het restaurant met een kopje koffie of thee met een heerlijk stukje Limburgse vlaai.

Curling

Waag je eens aan curling in Venray. Het is bijna het echte werk, alleen dan op een kunststofbaan. Dat zorgt er ook voor dat je niet hoeft te schrobben, maar we hebben toch allemaal al een hekel aan poetsen. Wat je dan nog overhoud, is het curling in zijn puurste vorm. Je pakt de ‘steen’, bekijkt waar je hem wilt hebben en je laat hem glijden over de baan. Zorg jij dat je steen midden in het huis komt te liggen?

Ketel Challenge

Ga de Ketel Challenge aan! Leuk voor jong en oud. De Ketel Challenge bestaat uit 5 actieve onderdelen en op het einde zal blijken wie van jullie de Challenge heeft gewonnen. Deze activiteit duurt 1,5 uur.

Een geschikte activiteit
voor de hele familie
Ruim 25 activiteiten
onder een dak
Snel online
geregeld
Vragen over dit arrangement? Neem dan contact op via 0478 206 006 of info@ketelfabriek.nl!
© 2022 - Ketelfabriek
Created by LR Internet
logo