Headerafbeelding

Arrangementen

Vrijgezellenfeest VIP Arrangement

Vrijgezellenfeest VIP Arrangement

Op zoek naar een luxe uitje waar alles tot in de puntjes is geregeld? Dan is dit VIP arrangement echt wat voor u!

  • 1 uur Escaperoom
  • 1 uur Borrelen met snacks 
  • 1 uur Karaokeroom 
  • 2 uur Drankarrangement ( 1 uur tijdens het borrelen en 1 uur in de karaokeroom)

De gasten worden opgehaald en teruggebracht bij de afgesproken locatie met een limousine van "De Party Limo" met een flesje bubbels. (Maximaal 11 personen).

Eenmaal bij de Ketelfabriek aangekomen ligt de rode loper uitgerold en staan de rode afzet paaltjes klaar om jullie exclusief te ontvangen. Daarna starten jullie met de activiteit escape room met als thema "Stag Party". Deze escape room zal je doen denken aan de film "The Hangover". De escape room lijkt wel verbouwt, de flessen drank liggen door de kamer, er is een moter door de muur gereden en wat is er met de stripper gebeurt? Ow sh*t... Waar zijn de ringen gebleven? Ga als team aan de slag om de stukjes weer tot een passend verhaal te brengen. Alleen dan vind je de ringen binnen een uur weer terug!

Daarna is het tijd om rustig te evalueren en te borrelen in de bar onder het genot van heerlijke snacks.

Voor een knallend einde zullen jullie de karaoke bar in gaan waar jullie je helemaal kunnen uitleven. In onze karaoke bar kun je uit enorm veel nummers kiezen. Dit zorgt natuurlijk voor de nodige keuzestress. Ga je voor een popnummer of toch een tranentrekker? Een rustige balade of toch voor een snoeiharde rockplaat? Er is voor ieder wat wils!

Natuurlijk is het mogelijk om dit arrangement aan te passen en helemaal naar wens in te richten! 

De prijs is afhankelijk van het tijdstip, de dag en het aantal personen. Vraag gerust geheel vrijblijvend een offerte aan via info@ketelfabriek.nl

Een geschikte activiteit
voor de hele familie
Ruim 25 activiteiten
onder een dak
Snel online
geregeld
Vragen over dit arrangement? Neem dan contact op via 0478 206 006 of info@ketelfabriek.nl!
© 2022 - Ketelfabriek
Created by LR Internet
logo