Headerafbeelding

Bubble voetbal

Bubble voetbal indoor

Zoek je een leuke activiteit om met vrienden, collega’s of familie te doen? Bubblevoetbal is wat je zoekt! Ideaal voor een vrijgezellenfeest, vriendenuitje of teamuitje. Botsen, rollen en je tegenstander zonder problemen omver beuken zonder daar iets van te voelen! Natuurlijk is dat allemaal leuk, maar lukt het jou dan ook nog om te scoren? Niet alleen geweldig om te doen, maar ook nog eens geweldig om naar te kijken.

Arrangement op maat?

Bij de Ketelfabriek kun je gemakkelijk een arrangement samenstellen voor jouw Escaperoom ervaring.
Boek gemakkelijk een aantal escaperooms of combineer het met een diner of borrel tussendoor.
Zo heb je snel een volledig dagje uit georganiseerd.

Arrangementen

Vriendengroep?

Met een vriendengroep kun je een geweldige dag invulling maken bij de Ketelfabriek. Zo zijn er voldoende spellen en activiteiten voor jouw vriendenweekend of vriendendag.

Bekijk mogelijkheden

Wat is Bubble Voetbal

De naam (bubble footbal) zegt het eigenlijk al. Je speelt voetbal in een bubbel. De bubbel voetbal ballen zijn plastic ballen gevuld met lucht, die je beschermt tegen de stoten van je tegenstanders. Iedereen zit in een bubble en probeert toch te scoren. Dus even samengevat: Bubbel voetballen is een hilarische activiteit, voetbal spelen in een opblaasbare bal.

Wat heb je nodig

Het is aan te raden om je niet te warm te kleden, en te kiezen voor makkelijke (sport)kleding. In de bubbel wordt het nogal warm, maar daar buiten koel je dan weer af. Neem daarom ook een extra trui of vest mee om niet af te koelen. Normaal gesproken raden we gewoon sportschoenen aan, maar geen noppen. Heb je geen sportschoenen, dan kan het ook op gewone schoenen. De bubble, daar zorgen wij voor, net als de bal!

Bubble voetbal tijdens vriendenweekend

Bubbel football is ideaal als activiteit vriendenweekend in Noord Limburg. Net op de grens van Venray vindt je de Ketelfabriek. We liggen op steenworp afstand van het treinstation en hebben een ruime parkeerplaats, dus over vervoer hoef je je geen zorgen te maken. Je plant bij ons makkelijk de dag vol, en kunt daar ook nog eens eten en drinken bij boeken. Strijd met elkaar tijdens bubbel voetbal Limburg en plan je dag eenvoudig vol! Zo heb je makkelijk een dag van je vriendenweekend in Noord Limburg gepland.

Bubble football boeken

Wil je Bubble voetbal boeken? Kies dan hoe je het wil, de hoeveelheid spelers en of je het in een arrangement wil zetten. Zo plan je niet alleen een leuk uitje, maar ook nog een volledig uitje. Zo is het ook perfect voor een teamuitje of vrijgezellenfeest! Je hoeft na het boeken je nergens zorgen over te maken, wij zorgen daar wel voor! Heb je nog vragen? Neem dan contact op met de Ketelfabriek!

Bekijk activiteiten

Bubble Voetbal - Ketelfabriek


© 2020 - Ketelfabriek
Created by LR Internet
logo