Familiedag Helmond

Familiedag Helmond: de leukste activiteiten voor jong en oud

Is het organiseren van de familiedag bij jouw op het bord terecht gekomen? Boek je familiedag makkelijk en snel bij de Ketelfabriek. Op een half uur van Helmond vindt je ons. Hier zorgen wij dat het jullie aan niets ontbreekt. Zo hebben we toffe activiteiten, eten en drinken. Makkelijk en snel geregeld! Klaar om te boeken? Kijk dan hier onder voor een overzicht van onze activiteiten!

Familiedag Arrangement

Activiteiten voor jouw familiedag

Arrangement op maat?

Bij de Ketelfabriek kun je gemakkelijk een arrangement samenstellen voor jouw Escaperoom ervaring.
Boek gemakkelijk een aantal escaperooms of combineer het met een diner of borrel tussendoor.
Zo heb je snel een volledige familiedag georganiseerd.

Arrangementen

Bedrijfsfeestje?

Wanneer je een bedrijfsuitje moet organiseren, wordt er vaak de voorwaarde gesteld dat het een teambuilding activiteit moet zijn. Nu vinden wij dat dit met een goede korrel zout genomen kan worden. Wat is er nou beter dan juist de frustraties er uit te gooien bij een toffe pot bubble voetbal? Teambuilding, maar dan anders!

Bekijk mogelijkheden

Familiedag uitjes

Jij mag dit jaar de familiedag organiseren? Dan ben je bij de Ketelfabriek aan het juiste adres. De Ketelfabriek leent zich perfect als familiedag Helmond locatie. De jongsten onder ons kunnen uit de voeten met bubble voetbal of VR multiplayer. De jeugd en volwassenen mogen hier natuurlijk ook aan mee doen, maar denk ook eens aan een escaperoom. De oudsten kunnen hun verloren talent voor zingen ontdekken in onze karaoke room. Zo heb je makkelijk een familie uitje op touw gezet, en hoef je er bijna niets voor te doen.

Familiedag zonder zorgen

Zoals je wel duidelijk is geworden bieden we familiedag activiteiten voor jong en oud. Daarnaast bieden we een volledige horeca. Wat houdt dat in? Je kan hier eten en drinken naar hartenlust. We bieden een groot assortiment aan verschillende maaltijden. Maar ook de dorstige mens wordt niet vergeten. Het fijnste aan dit alles, is dat je niet eens hoeft na te denken over afruimen of afwassen.

Competitie

Is er in de familie flink wat fanatisme aanwezig? Ga dan onderling de strijd met elkaar aan. Denk hierbij aan een Battle Escaperoom. In 2 teams in identieke escaperooms, wie komt er het eerste uit? Daag je familie uit en probeer eerder te ontsnappen.

Familiedag bij Helmond organiseren?

Heb jij interesse gekregen in de mogelijkheden van de Ketelfabriek? Boek dan snel de activiteiten die je leuk vindt. Heb je nog wat meer hulp nodig? Aarzel dan niet en bel of mail ons even. Dan helpen we je graag verder naar een top familiedag.

© 2024 - Ketelfabriek
Created by LR Internet
logo