Headerafbeelding

Flash escaperooms

Flash escape rooms

De Flash Escaperooms zijn nog een redelijk nieuw fenomeen in Nederland. Sinds 2017 zijn de Flash escaperooms langzaam meer bekendheid aan het verwerven. Eigenlijk verschillen de Flash Escapes niet zoveel van een gewone escaperoom, ze zijn enkel wat kleiner en je moet ze binnen 30 (!) minuten uitspelen. Deze flashcape rooms zijn ideaal om even tussendoor te doen, bijvoorbeeld wanneer je ook nog andere activiteiten gepland hebt bij De Ketelfabriek. Laat jij je niet gek maken en blijf je logisch zoeken naar de oplossing?

Arrangement op maat?

Bij de Ketelfabriek kun je gemakkelijk een arrangement samenstellen voor jouw Flashcape ervaring.
Boek gemakkelijk een aantal Flash escaperooms of combineer het met een diner of borrel tussendoor.
Zo heb je snel een volledig dagje uit georganiseerd.

Arrangementen

Escaperooms

Behalve de Flash escaperooms hebben we ook volwaardige escaperooms. Ook bieden we een battle room aan waarin je tegen elkaar strijd om als eerste te ontsnappen. 

Bekijk mogelijkheden

Flash escaperooms bij De Ketelfabriek

De flash escape room is een kleinere escaperoom, maar zeker niet minder spannend! Op dit moment zijn er 3 flash escaperooms bij De Ketelfabriek. Deze speel je met maximaal 4 personen. De Burried alive flash escape room speel je standaard met 4 personen. Het is jouw doel om samen met je team de Flash escaperoom zo snel mogelijk op te lossen. Let wel op, het moet binnen 30 minuten. Gaat dit jullie lukken?

Snelheid is geboden

Als je de Flashcaperoom binnentreed is snelheid geboden. Je laat je opsluiten en de race tegen de klok kan beginnen. Laat je niet gek maken en blijf logisch nadenken. Je hebt namelijk maar 30 minuten de tijd om te ontsnappen. 

Meer escaperooms

Niet alleen bieden wij bij de Ketelfabriek Flash Escaperooms aan, je kunt hier ook terecht voor het grote werk. In ons pand vindt je 4 volwaardige escaperooms waar je doel is om de escaperoom op te lossen en daarbij terecht te komen op onze wall of fame! Ben je met een groep van minimaal 8 of maximaal 14? Dan is de battle escaperoom misschien wat je zoekt. Je gaat met 2 teams aan de slag in een identieke kamer. Wie gaat er van jullie winnen?

Flash escaperooms boeken?

Ga jij de uitdaging aan om uit onze “flashcaperooms” te ontsnappen? Boek het dan snel de kleinere en snellere variant van de escaperoom via deze website. Je moet er rekening mee houden dat je net wat langer dan een half uur bezig bent. Wil je er een langer uitje van maken? Boek dan een van onze arrangementen. Je kunt dan ook nog kiezen uit arrangementen met eten, een drankpakket en meerdere games. Wil je eerst nog meer informatie? Aarzel dan niet en neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk activiteiten

Een flash escape room of Flashcaperoom is simpel genomen een eenvoudigere variant van een escaperoom. Dit betekent niet dat het makkelijker is! Het is een kleinere kamer met minder tijd op de klok. Dus je moet evengoed je best doen om te ontsnappen!


© 2022 - Ketelfabriek
Created by LR Internet
logo