Teamuitje Helmond

Teamuitje Helmond: De leukste activiteiten voor jouw team

Je mag een teamuitje voor jouw team uit Helmond organiseren? Dan ben je aan het goede adres bij de Ketelfabriek. Op een klein half uur van Helmond vindt je ons. Bij ons kun je terecht voor teambuilding, of juist als seizoensafsluiting. Hier boek je makkelijk en snel een teamuitje. Het maakt niet uit met wat voor team je komt: Sport teams, collega's, vrijwilligers, noem het maar op! Je kunt hier terecht met jong en oud. Een ding staat vast: jouw teamuitje Helmond wordt een succes.

Arrangement op maat?

Bij de Ketelfabriek kun je gemakkelijk een arrangement samenstellen voor jouw Escaperoom ervaring.
Boek gemakkelijk een aantal escaperooms of combineer het met een diner of borrel tussendoor.
Zo heb je snel een volledig dagje uit georganiseerd.

Arrangementen

Bedrijfsfeestje?

Wanneer je een bedrijfsuitje moet organiseren, wordt er vaak de voorwaarde gesteld dat het een teambuilding activiteit moet zijn. Nu vinden wij dat dit met een goede korrel zout genomen kan worden. Wat is er nou beter dan juist de frustraties er uit te gooien bij een toffe pot bubble voetbal? Teambuilding, maar dan anders!

Bekijk mogelijkheden

Teambuilding Voetbal

Juist als je in een teamsport als Voetbal elke week je best doet, moet je op elkaar kunnen bouwen. Het is dan ook slim om een teambuilding dag op te zetten om een band tussen de spelers te smeden. Leer samenwerken in onze escape rooms. Of heb de grootste lol door elkaar om te beuken met bubble voetbal. Heb jij het beste inzicht en techniek met de bal? Bewijs je dan door je skills te tonen bij footpool. Zo maak je van individuen een team!

Bedrijfsuitje teambuilding

Vaak moet een bedrijfsuitje voldoen aan de eis dat het ook nog teambuilding is. Hoe ga je er voor zorgen dat het leuk is, maar dat je er als team toch iets aan hebt? Kom naar de Ketelfabriek. Je kan hier richten op samenwerking, frustraties luchten of schaamte verliezen. Hoe? Escaperoom, mollen meppen en bubble voetbal, en karaoke. Al met al een originele teambuilding. Zo kom je binnen als collega’s, maar ga je naar huis als een hecht team waar je op kunt bouwen. 

Teamuitje Limburg

Of je nu uit de buurt komt of juist niet. Voor een tof teamuitje moet je in Limburg zijn. Of eigenlijk, in de Ketelfabriek. Niet alleen hebben we hier de tofste activiteiten voor je teamuitje, maar ook een volledige horeca. Dit zorgt er voor dat we een volledige dag kunnen bieden. Dus zelfs wanneer je vanuit een andere provincie komt, heb je niets om je zorgen over te maken. We liggen op 400 meter van het Station in Venray, bieden een uitgebreide kaart voor een goede hap en onze bar verhelpt alle dorst!

Teamuitje in Venray boeken?

Heb jij interesse om je teamuitje te boeken bij ons in Venray? Dan staat niets je meer in de weg. Wel is het handig als je alvast een datum hebt en het aantal personen. Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan vooral even contact met ons op. Dan helpen we je graag verder!

© 2024 - Ketelfabriek
Created by LR Internet
logo