Headerafbeelding

Vergaderen

Vergaderen in Venray

Zoek je een locatie om te vergaderen zonder de sleur van het kantoor? De Ketelfabriek biedt een oplossing. Bij de Ketelfabriek kun je vergaderen op een locatie die van alle gemakken is voorzien. Zo kunnen we er voor zorgen dat jou niets tekort komt. Neem er bijvoorbeeld nog een diner na en je sluit de vergadering hoe dan ook af met een positief gevoel.

Vraag een offerte aan

Arrangementen samenstellen

Vergaderen met activiteit

Een vergadering kan zoveel meer zijn dan enkel praten over onderwerpen waar te lang mee gewacht wordt. Denk ook eens over brainstorm sessies voor een nieuw product of dienst. Hoe fijn zou het zijn als je dit kan onderbreken met een activiteit? Bij De Ketelfabriek bieden wij jou deze mogelijkheid aan. Zo kun je de vergadering plannen bij ons op locatie en dit fris houden door te starten met een activiteit. Zo is het ijs gebroken en kan iedereen met een open mindset de vergadering in.

Vergaderen met diner

Wanneer je een vergadering boekt is het aan te raden om er een diner of lunch bij te boeken. Dit zorgt er voor dat je voor, na of tijdens de vergadering een hapje kan eten. Sluit bijvoorbeeld een vergadering gezellig af met een hapje of een drankje.

Vergaderruimte boeken?

Lijkt het jou wat om bij ons te vergaderen? Informeer vooral naar de mogelijkheden om dit te combineren met een activiteit. Maak vergaderen leuk door het te plannen bij de Ketelfabriek. Boek de vergaderruimte samen met een activiteit en wellicht een diner mogelijkheid. Work hard, play hard! Dan is het niet alleen zakelijk, maar heb je ook plezier.

Teambuilding

Wanneer je een bedrijfsuitje moet organiseren, wordt er vaak de voorwaarde gesteld dat het een teambuilding activiteit moet zijn. Nu vinden wij dat dit met een goeie korrel zout genomen kan worden. Wat is er nou beter dan juist de frustraties er uit te gooien bij een toffe pot bubble voetbal? Of elkaar op het hoofd te slaan bij Whack a Mole? Teambuilding, maar dan anders!

Foot Pool

Foot Pool

Bubble Footbal

Bubble Footbal

Flash Escape Room

Flash Escape Room

Escape Room

Escape Room

Indoor Curling

Indoor Curling

VR Gaming

VR Gaming

Karaoke Room

Karaoke Room

Food & Drinks

Food & Drinks

Vergaderen in Venray

Zoek je een locatie om te vergaderen zonder de sleur van het kantoor? De Ketelfabriek biedt een oplossing. Bij de Ketelfabriek kun je vergaderen op een locatie die van alle gemakken is voorzien. Zo kunnen we er voor zorgen dat jullie niets tekort komt. Neem er bijvoorbeeld nog een diner na en je sluit de vergadering hoe dan ook af met een positief gevoel.

Neem contact op

Familieuitje?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een Familieuitje? Verstevig je band bij de Ketelfabriek

Bekijk mogelijkheden

© 2020 - Ketelfabriek
Created by LR Internet
logo