Headerafbeelding

Vergaderen

Vergaderen in Venray

Zoek je een locatie om te vergaderen zonder de sleur van het kantoor? De Ketelfabriek biedt een oplossing. Bij de Ketelfabriek kun je vergaderen op een locatie die van alle gemakken is voorzien. Zo kunnen we er voor zorgen dat jou niets tekort komt. Neem er bijvoorbeeld nog een diner na en je sluit de vergadering hoe dan ook af met een positief gevoel.

Vraag een offerte aan

Arrangementen samenstellen

Vergaderen met activiteit

Een vergadering kan zoveel meer zijn dan enkel praten over onderwerpen waar te lang mee gewacht wordt. Denk ook eens over brainstorm sessies voor een nieuw product of dienst. Hoe fijn zou het zijn als je dit kan onderbreken met een activiteit? Bij De Ketelfabriek bieden wij jou deze mogelijkheid aan. Zo kun je de vergadering plannen bij ons op locatie en dit fris houden door te starten met een activiteit. Zo is het ijs gebroken en kan iedereen met een open mindset de vergadering in.

Vergaderen met diner

Wanneer je een vergadering boekt is het aan te raden om er een diner of lunch bij te boeken. Dit zorgt er voor dat je voor, na of tijdens de vergadering een hapje kan eten. Sluit bijvoorbeeld een vergadering gezellig af met een hapje of een drankje.

Vergaderruimte boeken?

Lijkt het jou wat om bij ons te vergaderen? Informeer vooral naar de mogelijkheden om dit te combineren met een activiteit. Maak vergaderen leuk door het te plannen bij de Ketelfabriek. Boek de vergaderruimte samen met een activiteit en wellicht een diner mogelijkheid. Work hard, play hard! Dan is het niet alleen zakelijk, maar heb je ook plezier.

Teambuilding

Teambuilding, maar dan anders!

Wat dacht u van onze Battle escaperooms, waar 2 teams het tegen elkaar opnemen, welke groep ontsnapt als eerste uit de 2 identieke escaperooms, of samen een avontuur beleven in onze VR area, waar u zich in een andere wereld waant. Een potje curling of footpool met en tegen je collega's en dan afsluiten in de karaokebar waar vals zingen is toegestaan. Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij maken er een leuk programma van.

VR Gaming

VR Gaming

Foot Pool

Foot Pool

Food & Drinks

Food & Drinks

Escape Room

Escape Room

Indoor Curling

Indoor Curling

Karaoke Room

Karaoke Room

Vergaderen in Venray

Zoek je een locatie om te vergaderen zonder de sleur van het kantoor? De Ketelfabriek biedt een oplossing. Bij de Ketelfabriek kun je vergaderen op een locatie die van alle gemakken is voorzien. Zo kunnen we er voor zorgen dat jullie niets tekort komt. Neem er bijvoorbeeld nog een diner na en je sluit de vergadering hoe dan ook af met een positief gevoel.

Neem contact op

Familieuitje?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een Familieuitje? Verstevig je band bij de Ketelfabriek

Bekijk mogelijkheden

© 2023 - Ketelfabriek
Created by LR Internet
logo