Headerafbeelding

Activiteiten

Footpool

Footpool

Poolbiljart, maar dan zonder keu. Je loopt gewoon over de biljarttafel en schopt de biljartballen in het rond. De regels zijn hetzelfde als bij poolen, wat velen al kennen uit de kroeg. Het grootste verschil is de grootte van de tafel. Ook zijn de kleine ballen vervangen door voetballen. Wie als eerste zijn eigen kleur ballen wegspeelt, en daarna de zwarte bal in de pocket krijgt, wint!

Footpool in de Ketelfabriek

Je hebt aanleg voor voetbal en verslaat iedereen met een potje poolbiljart? Daag je vrienden, collega’s, teamleden uit om je te verslaan tijdens een potje footpool. Speel alle ballen van jouw soort weg en eindig met de zwarte. Je doet dit dan niet met een keu, maar je speelt de ballen met je voet.

Footpool boeken

Footpool valt onder de kleine activiteiten van De Ketelfabriek. Het is een kortdurend spel, welke leuk is om tussendoor te boeken. Neem het op in een arrangement en zorg voor een gevulde activiteitendag. Ook ideaal om te combineren met een diner. Zo heb je binnen no-time een vrienden activiteit, bedrijfsuitje of kinderfeest compleet!

Een geschikte activiteit
voor de hele familie
Ruim 25 activiteiten
onder een dak
Direct
online boeken
© 2021 - Ketelfabriek
Created by LR Internet
logo