Activiteiten

Indoor Activiteiten bij de Ketelfabriek

Bij de Ketelfabriek vind je vele activiteiten indoor voor elke leeftijd. Wij bieden verschillende escaperooms voor jong en oud aan. Ook vind je hier sportieve activiteiten zoals Curling en Footpool. Eigenlijk vind je hier alles om een leuke dag samen te stellen met indoor activiteiten, eten en drinken.

Arrangement op maat?

Bij de Ketelfabriek kun je gemakkelijk een arrangement samenstellen voor jouw eigen dagje uit.
Boek gemakkelijk een aantal activiteiten of combineer het met een diner of borrel tussendoor.
Zo heb je snel een volledig dagje uit georganiseerd.

Contact opnemen

Kinder activiteiten

Benieuwd naar de mogelijkheden voor kinderen? We hebben een aparte categorie voor indoor kinderenactiviteiten in de Ketelfabriek. Ideaal voor een dagje uit met een groepje kinderen.

Bekijk mogelijkheden

Escaperooms

Kom jij er op tijd uit? Lukt het jou met jouw team om de oplossing te vinden? Vereeuwig jij jezelf samen met je vrienden op de wall of fame? Kom je dan bewijzen in een van onze escaperooms! In verschillende thema’s kun jij je brein kraken en er voor zorgen dat je binnen het uur het doel bereikt. Bij ons kun je ook prima als echte fanaat terecht. Met 4 kamers, waarvan er één als battle gespeeld kan worden, heb je zo een dag vullend programma!

Teambuilding

Wanneer je een bedrijfsuitje met collega's moet organiseren, wordt er vaak de voorwaarde gesteld dat het een teambuilding activiteit moet zijn. Nu vinden wij dat dit met een goeie korrel zout genomen kan worden. Wat is er nou beter dan juist de frustraties er uit te gooien door elkaar op het hoofd te slaan bij Whack a Mole? En speel daarna ontspannen een pot footpool met een lekker drankje erbij. Teambuilding, maar dan anders!

Kinderactiviteiten

Hoewel iedereen en elke leeftijd bij ons een Toffe dag kan hebben, hebben we ook een categorie met enkel kinderactiviteiten. Dit hebben we gedaan omdat kinderen niet altijd blij worden van de escaperooms die we bieden. Daarom is er ook een kinderescaperoom. Ook vindt je hier activiteiten die de jeugd gewoon wat meer aanspreekt. Dit zorgt er ook voor dat de Ketelfabriek een ideale locatie is voor Kinderfeesten!

Arrangementen bij de Ketelfabriek

We zien het maar al te vaak, een escaperoom net niet gehaald, of toch verloren met footpool. Wat is er dan mooier om nog revanche te nemen? Plan juist daarom vooruit en boek een arrangement. Ben je dol op escaperooms? Pak dan een arrangement met escape, curling en hamburger. Eerst de intensiteit van de escaperoom gevolgd door de sportiviteit van het curling en een lekkere afsluiter met een hamburger menu. Of duik eens in de virtual reality wereld, gevolgd door een potje dart voetbal xxl. Ook mag je bij ons zelf je arrangement samenstellen. Meer weten over wat wij jou kunnen bieden? Kijk eens op de pagina's van:

Indoor activiteiten

Laten we even samenvatten wat we bieden: binnen activiteiten! Bij de Ketelfabriek kun je sinds 2019 terecht voor volledige dagjes uit, indoor, zonder zorgen. In de zomer hebben wij airco en in de winter hebben we een aangename temperatuur. Zo kun je altijd gebruik maken van onze indoor activiteiten. Stel je dag eenvoudig samen door je activiteiten te kiezen of kies gewoon voor een arrangement waarin alles al is opgenomen wat je wilt. 

Meer weten over de activiteiten?

Wil je een arrangement boeken of een enkele activiteit? Doe dat dan makkelijk en snel hier op de website. Heb je specifieke vragen of wensen, neem dan contact met ons op. We kijken graag naar de mogelijkheden op maat! Zo heb je snel een Activiteit gepland in Venray, Noord-Limburg.

Bekijk de arrangementen

Ketelfabriek - Activiteiten Venray


Waar vindt je de Ketelfabriek

De Ketelfabriek bevindt zich in Venray op het oude Muvero terrein. Dit was (zoals je misschien wel al verwacht) een Ketelfabriek. Sinds 2019 hebben wij onze deuren hier geopend. Wij liggen op een steenworp afstand van Station Venray (letterlijk 5 minuten lopen). Zo zijn we voor iedereen makkelijk bereikbaar. Of je nu uit Noord-Brabant, Gelderland, of Friesland komt, heel Nederland is er vlug met de trein! Besluit je toch met de auto te komen, dan hebben we natuurlijk nog een grote parkeerplaats beschikbaar. 

Jazeker, en wel op 2 manieren:

  1. Vul per activiteit de reservering in en het is direct geregeld
  2. Mail ons met de activiteiten, de momenten en de hoeveelheid personen, en dan kijken wij of het past in onze planning.

© 2024 - Ketelfabriek
Created by LR Internet
logo