Headerafbeelding

Activiteiten

Indoor Activiteiten bij de Ketelfabriek

Bij de Ketelfabriek vind je vele activiteiten voor elke leeftijd. Wij bieden verschillende escaperooms voor jong en oud aan. Ook vind je hier actieve spellen zoals bubble voetbal. Eigenlijk vind je hier alles om een leuke dag samen te stellen met indoor activiteiten, eten en drinken.

Arrangement op maat?

Bij de Ketelfabriek kun je gemakkelijk een arrangement samenstellen voor jouw eigen dagje uit.
Boek gemakkelijk een aantal activiteiten of combineer het met een diner of borrel tussendoor.
Zo heb je snel een volledig dagje uit georganiseerd.

Contact opnemen

Kinder activiteiten

Benieuwd naar de mogelijkheden voor kinderen? We hebben een aparte categorie voor indoor kinderenactiviteiten in de Ketelfabriek. Ideaal voor een dagje uit met een groepje kinderen.

Bekijk mogelijkheden

Escaperooms

Kom jij er op tijd uit? Lukt het jou met jouw team om de oplossing te vinden? Vereeuwig jij jezelf samen met je vrienden op de wall of fame? Kom je dan bewijzen in een van onze escaperooms! In verschillende thema’s kun jij je brein kraken en er voor zorgen dat je binnen het uur het doel bereikt. Bij ons kun je ook prima als echte fanaat terecht. Met 4 kamers, waarvan er één als battle gespeeld kan worden, heb je zo een dag vullend programma!

Teambuilding

Wanneer je een bedrijfsuitje met collega's moet organiseren, wordt er vaak de voorwaarde gesteld dat het een teambuilding activiteit moet zijn. Nu vinden wij dat dit met een goeie korrel zout genomen kan worden. Wat is er nou beter dan juist de frustraties er uit te gooien bij een toffe pot bubble voetbal? Of elkaar op het hoofd te slaan bij Whack a Mole? Teambuilding, maar dan anders!

Kinderactiviteiten

Hoewel iedereen en elke leeftijd bij ons een Toffe dag kan hebben, hebben we ook een categorie met enkel kinderactiviteiten. Dit hebben we gedaan omdat kinderen niet altijd blij worden van de escaperooms die we bieden. Daarom is er ook een kinderescaperoom. Ook vindt je hier activiteiten die de jeugd gewoon wat meer aanspreekt. Dit zorgt er ook voor dat de Ketelfabriek een ideale locatie is voor Kinderfeesten!

Arrangementen bij de Ketelfabriek

We zien het maar al te vaak, een escaperoom net niet gehaald, of toch verloren met footpool. Wat is er dan mooier om nog revanche te nemen? Plan juist daarom vooruit en boek een arrangement. Ben je dol op escaperooms? Pak dan een arrangement met escape, curling en hamburger. Eerst de intensiteit van de escaperoom gevolgd door de sportiviteit van het curling en een lekkere afsluiter met een hamburger menu. Of duik eens in de virtual reality wereld, gevolgd door een potje bubble voetbal. Ook mag je bij ons zelf je arrangement samenstellen. Meer weten over wat wij jou kunnen bieden? Kijk eens op de pagina's van:

Meer weten over de activiteiten?

Wil je een arrangement boeken of een enkele activiteit? Doe dat dan makkelijk en snel hier op de website. Heb je specifieke vragen of wensen, neem dan contact met ons op. We kijken graag naar de mogelijkheden op maat!

Bekijk de arrangementen

Ketelfabriek - Activiteiten Venray


© 2019 - Ketelfabriek
Created by LR Internet
logo