Indoor Kinderactiviteiten

Kinder activiteiten in de Ketelfabriek

Ook voor kinderen vanaf 8/9 jaar bieden wij verschillende activiteiten aan in de Ketelfabriek. Zo kun je hier terecht voor eenvoudige spellen tot een moeilijke escaperoom. Denk hierbij eens aan Curling of Footpool. Of laat de kinderen de longen uit het lijf zingen in onze karaoke room. 

Arrangement op maat?

Bij de Ketelfabriek kun je gemakkelijk een arrangement samenstellen voor jouw Escaperoom ervaring.
Boek gemakkelijk een aantal escaperooms of combineer het met een diner of borrel tussendoor.
Zo heb je snel een volledig dagje uit georganiseerd.

Arrangementen

Bedrijfsfeestje?

Als het kinderfeestje georganiseerd moet worden, is het vaak weer zoeken naar goede opties voor activiteiten kinderfeestje. Zoek niet verder! De Ketelfabriek biedt je alles wat je nodig hebt:

  • Leuke activiteiten
  • Frietjes
  • Een onbezorgde dag

Bekijk mogelijkheden

Kinderescaperoom

Waarom zouden escaperooms enkel voor grote mensen zijn?! Om de jeugd een goede kans te bieden om dit te ervaren en te behalen, bieden wij een volledige kinderescaperoom aan. Deze is perfect voor bijvoorbeeld een kinderfeest. Heb je een te grote groep? Geen probleem! Neem een arrangement van 2 spellen en laat de kinderen in twee helften meer ervaren.

Een compleet kinderfeest

Wanneer je een kinderfeest wilt organiseren, leent De Ketelfabriek zich hier perfect voor. Naast de Kinderescaperoom vind je hier ook nog andere activiteiten waar de kinderen zich mee kunnen vermaken. Zo kun je makkelijk zelf een kinderfeest samenstellen. Neem leuke groepsactiviteiten zoals Bubble voetbal of mollenmeppen, en neem nog een hapje na. Het grootste voordeel is dan nog wel dat je zelf niet op hoeft te ruimen!

VR voor kinderen

Ook voor kinderen is het mogelijk om de digitale wereld in te stappen. De brillen zijn verstelbaar en daardoor kunnen ook kinderen de Virtual Reality in. Natuurlijk kunnen zij kiezen voor andere games dan de volwassenen, maar dit maakt het plezier niet minder. Stap in een achtbaan, zonder je plek te verlaten!

Kinderactiviteiten boeken

Om de activiteiten te boeken hoef je niet veel te doen. Kies de activiteiten en boek. Heb je nog vragen, opmerkingen of iets anders? Neem dan vooral even contact op om dit door te spreken. Dan maken wij voor jou het een onvergetelijk kinder uitje.

© 2024 - Ketelfabriek
Created by LR Internet
logo