Kinderescaperooms

Kinderescaperooms

Waarom zouden escaperooms enkel voor grote mensen zijn?! Om de jeugd een goede kans te bieden om dit te ervaren en te behalen, bieden wij een volledige kinderescaperoom aan. Deze is perfect voor bijvoorbeeld een kinderfeest. Heb je een te grote groep? Geen probleem! Neem een arrangement van 2 spellen en laat de kinderen in twee helften meer ervaren.

Arrangement op maat?

Bij de Ketelfabriek kun je gemakkelijk een arrangement samenstellen voor jouw Escaperoom ervaring.
Boek gemakkelijk een aantal escaperooms of combineer het met een diner of borrel tussendoor.
Zo heb je snel een volledig dagje uit georganiseerd.

Arrangementen

Bedrijfsfeestje?

Wanneer je een bedrijfsuitje moet organiseren, wordt er vaak de voorwaarde gesteld dat het een teambuilding activiteit moet zijn. Nu vinden wij dat dit met een goede korrel zout genomen kan worden. Wat is er nou beter dan juist de frustraties er uit te gooien bij een toffe pot bubble voetbal? Teambuilding, maar dan anders!

Bekijk mogelijkheden

Assistants of superheroes

Onze kinderescaperoom biedt kinderen vanaf 10 jaar de mogelijkheid om de wereld te redden. De kinderen helpen in teams van minimaal 4 of maximaal 7 kinderen de superhelden om de slechteriken te bestrijden. Ze hebben een uur om dit te doen, anders verliezen zij en daarmee de wereld.

Een compleet kinderfeest met kinderescaperoom

Wanneer je een kinderfeest wilt organiseren, leent De Ketelfabriek zich hier perfect voor. Naast de Kinderescaperoom vind je hier ook nog andere activiteiten waar de kinderen zich mee kunnen vermaken. Zo kun je makkelijk zelf een kinderfeest samenstellen. Het grootste voordeel is dan nog wel dat je zelf niet op hoeft te ruimen!

Kinderescaperoom boeken?

Geef de kinderen de kans om een echte escaperoom te ervaren. Stel zelf je arrangement samen en boek direct. Heb je nog vragen of specifieke wensen? Neem dan eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk activiteiten

© 2024 - Ketelfabriek
Created by LR Internet
logo