Zakelijk

De Ketelfabriek zakelijk

Een Family Entertainment Center wordt niet snel in verband gebracht met zakelijke mogelijkheden, maar die zijn er zeker wel. Denk eens aan een originele omgeving voor een vergadering of plan een dagje teambuilding. Onze ruimtes en activiteiten lenen zich geweldig voor een zakelijke insteek.

Vraag een offerte aan

Bedrijfsnaam

Arrangementen samenstellen

Er is veel mogelijk binnen de Ketelfabriek. Om alvast een richting te geven hebben we een aantal arrangementen voor je samengesteld. Ook bieden we de mogelijkheid om zelf je arrangement samen te stellen. Dit houdt in dat je je planning in een arrangement giet en daarmee voordeliger uit bent. Zo stel je makkelijk je dag samen zoals je die zelf wil.

Meer weten over de zakelijke mogelijkheden?

Heb jij interesse gekregen in onze zakelijke mogelijkheden? Kijk eens naar de vergader mogelijkheden en teambuilding mogelijkheid. Kies, boek en klaar. Toch liever een volledig arrangement? Stel deze makkelijk samen. Heb je nog vragen over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Teambuilding

 Teambuilding, maar dan anders!

Wat dacht u van onze Battle escaperoom, waar 2 teams het tegen elkaar opnemen. Welke groep ontsnapt als eerste uit de 2 identieke escaperooms? Of samen een avontuur beleven in onze VR area waar u zich in een andere wereld waant. Een potje curling of footpool met en tegen je collega's en dan afsluiten in de Karaoke bar die jullie exclusief ter beschikking hebben en waar vals zingen is toegestaan. vraag vrijblijvend een offerte aan met uw wensen, en wij maken er een leuk programma van.

Vergaderen in Venray

Zoek je een locatie om te vergaderen zonder de sleur van het kantoor? De Ketelfabriek biedt een oplossing. Bij de Ketelfabriek kun je vergaderen op een locatie die van alle gemakken is voorzien. Zo kunnen we er voor zorgen dat jullie niets tekort komt. Neem er bijvoorbeeld nog een diner na en je sluit de vergadering hoe dan ook af met een positief gevoel.

Neem contact op

Familieuitje?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een Familieuitje? Verstevig je band bij de Ketelfabriek

Bekijk mogelijkheden

© 2024 - Ketelfabriek
Created by LR Internet
logo