Escaperooms

Escaperooms

Kom jij er op tijd uit? Lukt het jou met jouw team om de oplossing te vinden? Vereeuwig jij jezelf en je team op de wall of fame? Kom je dan bewijzen in een van onze escaperooms! In verschillende thema’s kun jij je brein kraken en er voor zorgen dat je binnen het uur het doel bereikt. Bij ons kun je ook prima als echte fanaat terecht. Met 4 kamers, waarvan er één als battle gespeeld kan worden, heb je zo een dag vullend programma!

Arrangement op maat?

Bij de Ketelfabriek kun je gemakkelijk een arrangement samenstellen voor jouw Escaperoom ervaring.
Boek gemakkelijk een aantal escaperooms of combineer het met een diner of borrel tussendoor.
Zo heb je snel een volledig dagje uit georganiseerd.

Arrangementen

Bedrijfsfeestje?

Wanneer je een bedrijfsuitje moet organiseren, wordt er vaak de voorwaarde gesteld dat het een teambuilding activiteit moet zijn. Nu vinden wij dat dit met een goede korrel zout genomen kan worden. Wat is er nou beter dan juist de frustraties er uit te gooien bij een toffe pot bubble voetbal? Teambuilding, maar dan anders!

Bekijk mogelijkheden

Battle escaperoom

In ons aanbod van escaperooms vindt je ook een battle room. Dit betekent dat je met twee teams, in een identieke kamer terecht komt om daar te bewijzen welk team sneller, slimmer of een mazzelaar is. Wanneer de kamers starten kun je ook de voortgang volgen van je concurrenten. Je ziet namelijk een aantal lampen welke de voortgang van je tegenstander aangeeft. Kun jij de extra druk aan en heb je 2 teams die zich willen meten? Boek dan nu de battle escape room!

Flash escaperooms

Heb je wat minder tijd of nog juist wat ruimte op te vullen wanneer je bij de Ketelfabriek bent? Boek eens een flash escaperoom. Dit zijn speciale escaperooms waarbij je geen uur, maar een half uur de tijd hebt om het doel te bereiken. Lukt het jou en je team om het doel te bereiken binnen een half uur?

Escaperooms bij De Ketelfabriek

Zoals je hebt gelezen, bieden we een variëteit aan escaperooms aan. Er zitten natuurlijk wel een aantal voorwaarden aan het gebruik van de escaperooms vast. De volwaardige escaperooms speel je met minimaal 4 en maximaal 7 personen. De battleroom wordt eenvoudig verdubbeld. De flash escaperooms zijn voor maximaal 4 personen. Kinderen mogen ook meedoen, maar dit is wel naar eigen inzicht en onder begeleiding van volwassenen. Trouwens, wist je dat we ook een kinderescaperoom hebben?

Escaperooms boeken?

Ben je een echte escaperoom fanaat, of gewoon een groepje die een leuke activiteit zoekt? Boek dan snel je escaperoom. Het is ook mogelijk om er een arrangement van te maken en er zo een compleet uitje van te maken. Zo hebben wij ook een uitgebreide horeca gelegenheid waar je in de gezellige zitjes nog kunt borrelen, een hapje eten of nog even na kunt babbelen. Heb je nog vragen? Neem dan vooral contact met ons op om je vraag te stellen!

Bekijk activiteiten

Een escape room is een ruimte waar je in opgesloten wordt om daar weer uit te ontsnappen. Deze ruimte kan uit meerdere kamers bestaan. Het doel is om de interactieve puzzels op te lossen en daarmee de uitgang te openen. 


De ketelfabriek heeft 4 volwaardige escaperooms. Hiervan kan er 1 als battle gespeeld worden. Ook hebben we nog een aantal flash escaperooms die maar een half uurtje duren.


© 2024 - Ketelfabriek
Created by LR Internet
logo