Over ons

Over de Ketelfabriek

Het Family entertainment centrum de Ketelfabriek is geopend sinds mei 2019 op het voormalige terrein van de oude Ketelfabriek "Muvero" en is een initiatief van Christel en Frank Welten. Sinds 1996 horecaondernemers en eigenaar van De Lekkernij ( www.lekkernij.nl ). De Ketelfabriek is uniek in de regio Noord-Limburg met een ruim aanbod van activiteiten in combinatie met horeca en diverse mogelijkheden voor zowel particulieren als bedrijven. Dicht bij Station Venray en met een grote parkeerplaats is de Ketelfabriek voor iedereen goed te bereiken.

Arrangement op maat?

Bij de Ketelfabriek kun je gemakkelijk een arrangement samenstellen voor jouw eigen dagje uit.
Boek gemakkelijk een aantal activiteiten of combineer het met een diner of borrel tussendoor.
Zo heb je snel een volledig dagje uit georganiseerd.

Contact opnemen

Bedrijfsfeestje?

Wanneer je een bedrijfsuitje moet organiseren, wordt er vaak de voorwaarde gesteld dat het een teambuilding activiteit moet zijn. Nu vinden wij dat dit met een goede korrel zout genomen kan worden. Wat is er nou beter dan juist de frustraties er uit te gooien bij een toffe pot bubble voetbal? Teambuilding, maar dan anders!

Bekijk mogelijkheden

Wat doet de Ketelfabriek

De Ketelfabriek geeft de mogelijkheid om een volledig dagje weg te plannen. Niet alleen bieden wij binnen en buiten activiteiten, ook kun je hier terecht voor een hapje en drankje. De horeca gelegenheid in het pand is er op toegespitst om grote groepen goed, snel en ontzettend lekker eten voor te schotelen onder het genot van een drankje.

De geschiedenis van de Ketelfabriek

De ketelfabriek Muvero (Mulders-Venray-Oostrum) aan de Stationsweg was in de jaren 1950-1951 het eerste grote bouwproject in de gemeente Venray na de Tweede Wereldoorlog. Het is een van de eerste moderne fabrieksgebouwen in Venray (architecten gebr. De Vries). De ketelfabriek is een markant gebouw; karakteristiek voor de tijd waarin het gebouwd is.

Ervaar de Ketelfabriek

In de Ketelfabriek kun je terecht met grote en kleine groepen en vind je alles onder één dak. Een volledige dag invulling is makkelijk gemaakt doordat je zelf je arrangement kunt samenstellen. Dit zorgt er voor dat je bij ons terecht kunt voor:

  • Familiefeesten
  • Bedrijfsfeesten
  • Teambuilding
  • Vrienden uitjes
  • Vrijgezellen feesten
  • Kinderfeesten

Wil je meer over ons of over de Ketelfabriek weten? Neem contact met ons op!

Bekijk de arrangementen

© 2024 - Ketelfabriek
Created by LR Internet
logo