Headerafbeelding

Arrangementen

Arrangementen bij de Ketelfabriek

Een escaperoom net niet gehaald, of toch verloren met footpool. Wat is er dan mooier om nog revanche te nemen? Plan juist daarom vooruit en boek een arrangement. Ben je dol op escaperooms? Pak dan een arrangement met escape, curling en hamburger. Eerst de intensiteit van de escaperoom gevolgd door de sportiviteit van het curling en een lekkere afsluiter met een hamburger menu. Ook mag je bij ons zelf je arrangement samenstellen.

Krijg tot 10% korting bij het boeken van meerdere activiteiten!

2 activiteiten = 5% korting op alle activiteiten

3 of meer activiteiten = 10% korting op alle activiteiten

De onderstaande arrangementsprijzen zijn gebaseerd op een groepsgrootte van 12 personen, de vanaf prijzen zijn inclusief korting.

Arrangement op maat?

Bij de Ketelfabriek kun je gemakkelijk een arrangement samenstellen voor jouw eigen dagje uit.
Boek gemakkelijk een aantal activiteiten of combineer het met een diner of borrel tussendoor.
Zo heb je snel een volledig dagje uit georganiseerd.

Contact opnemen

Bedrijfsfeestje?

Wanneer je een bedrijfsuitje moet organiseren, wordt er vaak de voorwaarde gesteld dat het een teambuilding activiteit moet zijn. Nu vinden wij dat dit met een goede korrel zout genomen kan worden. Wat is er nou beter dan juist de frustraties er uit te gooien bij een toffe pot bubble voetbal? Teambuilding, maar dan anders!

Bekijk mogelijkheden

Arrangementen voor iedereen

Bij de Ketelfabriek hebben wij arrangementen voor iedereen. Zo hebben we een aantal standaard opties, maar mag je ook zelf je arrangement samenstellen. Ben je bijvoorbeeld dol op escaperooms? Dan kun je hier zelf een escaperoom arrangement samenstellen. Boek er twee en pak nog een hapje eten na. Ook kun je juist er voor kiezen om de groepsspellen te doen zoals footpool, bubble voetbal en karaoke. Zo heb je al snel een hele vrijgezellendag gepland. Ook is alles te combineren met een drankarrangement, maar denk dan wel aan een BOB.

Arrangementen voor iedere gelegenheid

Het maakt niet zoveel uit in welke samenstelling je naar de Ketelfabriek komt, er is voor ieder wat wils.

Kinderfeesten

Kinderen kunnen hier prima uit de voeten in de Ketelfabriek. Zo hebben we een kinderescaperoom en games waar zij aan mee kunnen doen. Denk hierbij aan footpool, spelshows en VR games. Eindig je kinderfeestje met een portie frieten en snacks en je zit gebakken!

Vriendengroepen

Vriendengroepen hebben vaak een hoge prestatiedrang. Niet onder willen doen voor elkaar. Bewijs jezelf eens tijdens een van onze spelshows, beuk elkaar omver met bubble voetbal of ga lekker curlen.

Vrijgezellenfeesten

Wanneer je een vrijgezellenfeest wil organiseren, is een locatie met mogelijkheden ideaal. Denk hierbij aan leuke activiteiten zoals karaoke, een quiz en bubble voetbal. Neem er een drank arrangement bij om in de stemming te komen voor je op stap gaat.

Boek een dag om nooit te vergeten

Bij de Ketelfabriek staat alles in het teken van een volledige dag. Kijk vooral eens in ons activiteitenaanbod om tot een passend arrangement te komen. Zo zorgen wij er samen voor dat je een vullend en passend programma hebt.

Bekijk activiteiten

Ketelfabriek - Arrangementen


Zoals je gezien hebt, bieden we al vele arrangementen in de Ketelfabriek. Mocht je nu nog niet het geschikte arrangement gezien hebben? Dan kun je ons altijd bellen of mailen om jouw toffe uitje in Venray samen te stellen!


© 2020 - Ketelfabriek
Created by LR Internet
logo