Arrangementen

Arrangementen bij de Ketelfabriek

Ook is het bij ons mogelijk om je eigen arrangement samen te stellen! Stuur hiervoor een contactformulier(Contact | Ketelfabriek) met hierin de activiteiten waar je een arrangement van wil maken.

De onderstaande arrangementen zijn enkel voorbeelden, voor meer informatie neem contact met ons op via ons contactformulier: Contact | Ketelfabriek

Eten en/of Lunch toevoegen aan uw arrangement is mogelijk vanaf 10 personen. Eten & Drinken | Ketelfabriek

Arrangement op maat?

Bij de Ketelfabriek kun je gemakkelijk een arrangement samenstellen voor jouw eigen dagje uit.
Boek gemakkelijk een aantal activiteiten of combineer het met een diner of borrel tussendoor.
Zo heb je snel een volledig dagje uit georganiseerd.

Contact opnemen

Bedrijfsfeestje?

Wanneer je een bedrijfsuitje moet organiseren, wordt er vaak de voorwaarde gesteld dat het een teambuilding activiteit moet zijn. Nu vinden wij dat dit met een goede korrel zout genomen kan worden. Wat is er nou beter dan juist de frustraties er uit te gooien bij een toffe pot bubble voetbal? Teambuilding, maar dan anders!

Bekijk mogelijkheden

Arrangementen voor iedereen

Bij de Ketelfabriek hebben wij arrangementen voor iedereen. Zo hebben we een aantal standaard opties, maar mag je ook zelf je arrangement samenstellen. Ben je bijvoorbeeld dol op escaperooms? Dan kun je hier zelf een escaperoom arrangement samenstellen. Boek er twee en pak nog een hapje eten na. Ook kun je juist er voor kiezen om de groepsspellen te doen zoals footpool, vr en karaoke. Zo heb je al snel een hele vrijgezellendag gepland. Ook is alles te combineren met een drankarrangement, maar denk dan wel aan een BOB.

Arrangementen voor iedere gelegenheid

Het maakt niet zoveel uit in welke samenstelling je naar de Ketelfabriek komt, er is voor ieder wat wils.

Kinderfeesten

Kinderen kunnen hier prima uit de voeten in de Ketelfabriek. Zo hebben we een kinderescaperoom en games waar zij aan mee kunnen doen. Denk hierbij aan footpool, spelshows en VR games. Eindig je kinderfeestje met een portie frieten en snacks en je zit gebakken!

Vriendengroepen

Vriendengroepen hebben vaak een hoge prestatiedrang. Niet onder willen doen voor elkaar. Bewijs jezelf eens tijdens een van onze spelshows, ga de strijd aan met activiteiten zoals expeditie ketelfabriek en de ketel challenge of ga lekker curlen.

Vrijgezellenfeesten

Wanneer je een vrijgezellenfeest wil organiseren, is een locatie met mogelijkheden ideaal. Denk hierbij aan leuke activiteiten zoals karaoke, een quiz en dart voetbal xxl. Neem er een drank arrangement bij om in de stemming te komen voor je op stap gaat.

Boek een dag om nooit te vergeten

Bij de Ketelfabriek staat alles in het teken van een volledige dag. Kijk vooral eens in ons activiteitenaanbod om tot een passend arrangement te komen. Zo zorgen wij er samen voor dat je een vullend en passend programma hebt.

Bekijk activiteiten

Ketelfabriek - Arrangementen


Zoals je gezien hebt, bieden we al vele arrangementen in de Ketelfabriek. Mocht je nu nog niet het geschikte arrangement gezien hebben? Dan kun je ons altijd bellen of mailen om jouw toffe uitje in Venray samen te stellen!


© 2024 - Ketelfabriek
Created by LR Internet
logo