Headerafbeelding

Arrangementen

Vrijgezellenfeest Large

Vrijgezellenfeest Large

Bent u opzoek naar een unieke invulling voor een vrijgezellenfeest? Dan zit je hier op de juiste plek. De Ketelfabriek heeft een arrangement voor jullie samengesteld bestaande uit:

  • 1 uur Escaperoom
  • 1 uur VR
  • 1 uur Hamburger en saté +/-
  • 1 uur Karaoke
  • 2 uur Drankarrangement

Escape room

Kom jij er op tijd uit? Lukt het jou met jouw team om de oplossing te vinden? Vereeuwig jij jezelf en je team op de wall of fame? Kom je dan bewijzen in een van onze escaperooms! In verschillende thema’s kun jij je brein kraken en er voor zorgen dat je binnen het uur het doel bereikt. Bij ons kun je ook prima als echte fanaat terecht. Met 4 kamers, waarvan er één als battle gespeeld kan worden, heb je zo een dag vullend programma!

VR

Zet je VR bril op en je bevindt je op de meest fantastische en bijzondere plekken zoals in een virtuele achtbaan, loop met je VR bril over een plank op een hoogte van wel 800 meter of schiet zoveel mogelijk zombies overhoop. Je wordt ondergedompeld in ervaringen zonder dat je de kamer hoeft te verlaten.  Het enige wat je moet doen is zorgen dat je nog wilt stoppen! Zelfs als je geen bril op hebt, hoef je je niet te vervelen. Je kan namelijk op de beeldschermen mee kijken wat de persoon door de bril ziet. De mensen met de bril op zien stuntelen is namelijk ook erg vermakelijk om te zien.

Hamburger en saté

  • 100 % rund burger van de grill met diverse toppings, sla, uitjes, zuren en knapperig broodje
  • Saté van kip met pindasaus, atjar en krupuk
  • Frisse salades en ambachtelijke frites

Karaokeroom

Een bar, fijne zitjes, gedimde lampen, maar waar is de muziek? Die maak je ZELF! Of eigenlijk, hoef je alleen maar de teksten te zingen. De Karaoke bar bij de Ketelfabriek leent zich perfect voor een borrel, een hilarisch begin van de avond of voor ambiërende artiesten. Dit arrangement is in combinatie met een drankarrangement van 2 uur! Waarvan je 1 uur in de karaokeroom gewoon zelf je drankjes kunt pakken.

Een geschikte activiteit
voor de hele familie
Ruim 25 activiteiten
onder een dak
Snel online
geregeld
Vragen over dit arrangement? Neem dan contact op via 0478 206 006 of info@ketelfabriek.nl!
© 2022 - Ketelfabriek
Created by LR Internet
logo