Battle Escaperooms

Battle Escape room

Ben je met een groep van minimaal 8 en maximaal 14, en wil je een extra uitdaging? Probeer de Battle Escaperooms van de Ketelfabriek. Je gaat in twee teams tegen elkaar, twee identieke kamers binnen, maar welk team komt er het eerste uit binnen 60 minuten? Bewijs wie er sneller, slimmer of een mazzelaar is in de Battle Escaperooms. Who will win the battle?

Arrangement op maat?

Bij de Ketelfabriek kun je gemakkelijk een arrangement samenstellen voor jouw Escaperoom ervaring.
Boek gemakkelijk een aantal Escaperooms of combineer het met een diner of borrel tussendoor.
Zo heb je snel een volledig dagje uit georganiseerd.

Arrangementen

Escaperooms

Meer zin in een andere Escaperoom? We hebben nog  andere Escaperooms waarvan 2 om te zetten naar een Kids Escaperoom. Probeer zo snel mogelijk te ontsnappen en versla de klok. Zorg jij dat je binnen de tijd onze Escaperooms verslaat?

Bekijk mogelijkheden

Hoe werkt een Battle Escaperoom

Wanneer je kiest voor een Battle Escaperooms, kies je voor 2 Escaperooms. Deze 2 kamers zijn identiek aan elkaar. Dat wil zeggen, ze zijn echt EXACT hetzelfde opgezet. Wanneer de teams van maximaal 7 personen per team de kamers binnen zijn en starten. Zo speel je niet alleen tegen de klok, maar ook tegen elkaar. Kortom 2 rooms, 2 teams, meer druk, meer strijd, meer voldoening! Versla jij je vrienden, familie of collega’s?

Escaperooms bij De Ketelfabriek

In ons assortiment vind je 5 volwaardige escaperooms (4 thema's), waarvan er twee de dubbele functie van een Battle room hebben.  Kom je met een kinder gezelschap? Dan hebben we ook nog twee kinderescaperooms.

Battle Escaperoom boeken?

Daag jij je vrienden, collega’s of team uit? Aarzel dan niet, en boek snel de Battle Escaperoom. Zorg er voor dat je minimaal 8 en maximaal 14 personen hebt en boek je moment bij de Ketelfabriek. Wil je de ervaring compleet maken dan is het vanaf 10 personen mogelijk om een diner toe te voegen. Zo wordt een uitstapje een complete dag uit! Heb je nog vragen over de kamers of activiteiten? Neem dan gerust even contact met ons op om je vragen te stellen!

Bekijk activiteiten

Een Battle Escaperoom zijn eigenlijk 2 identieke kamers. In deze 2 gespiegelde escaperooms, ga je verdeeld over 2 teams de strijd met elkaar aan om zo snel mogelijk uit jouw escape room te ontsnappen. 


© 2024 - Ketelfabriek
Created by LR Internet
logo