Groepsuitje

Groepsuitje in de Ketelfabriek

Als je zoekt naar een groepsuitje, zoek je natuurlijk naar een totaalpakket. De Ketelfabriek biedt juist dat! De Ketelfabriek heeft alles in huis om jouw groepsuitje tot een succes te maken. Je kunt hier vooruit met activiteiten zoals escaperooms, bubble voetbal of karaoke. Ook kunnen we er een totaalpakket van maken wanneer je nog wat wil eten of drinken. Je kan hier terecht met grote en kleine groepen.

Arrangementen

Activiteiten voor jouw groep

Arrangement op maat?

Bij de Ketelfabriek kun je gemakkelijk een arrangement samenstellen voor jouw Escaperoom ervaring.
Boek gemakkelijk een aantal escaperooms of combineer het met een diner of borrel tussendoor.
Zo heb je snel een volledig dagje uit georganiseerd.

Arrangementen

Bedrijfsfeestje?

Wanneer je een bedrijfsuitje moet organiseren, wordt er vaak de voorwaarde gesteld dat het een teambuilding activiteit moet zijn. Nu vinden wij dat dit met een goede korrel zout genomen kan worden. Wat is er nou beter dan juist de frustraties er uit te gooien bij een toffe pot bubble voetbal? Teambuilding, maar dan anders!

Bekijk mogelijkheden

Genieten tijdens jouw groepsuitje

Naast alle activiteiten bieden wij een uitstekende horecagelegenheid. Je kan hier uitgebreid eten of even snel een borrelhapje nemen. Ook hebben we een bar met ruime keus uit zowel alcoholische als frisdranken. Met de karaoke room kun je zelfs een combinatie nemen. In deze kamer is een mogelijkheid om drinken af te kopen. Zo hoef je de kamer niet uit en heb je een voorraadje in deze ruimte.

Lekker combineren

Wanneer je een groepsuitje wil plannen bij de Ketelfabriek, is het aan te raden om lekker te combineren. Stel verschillende activiteiten samen in combinatie met wat eten en/of drinken. Vraag naar de mogelijkheden of neem eens een kijkje bij onze arrangementen.

Jouw groepsuitje boeken

Groepsuitjes kunnen natuurlijk ook andere samenstellingen hebben. Het kan ook gaan om een vrijgezellenfeest of een bedrijfsuitje. Wil je meer informatie over de mogelijkheden, bel ons dan even of mail voor meer informatie.

© 2024 - Ketelfabriek
Created by LR Internet
logo