Activiteiten vrijgezellenfeest

Activiteiten Vrijgezellenfeest in de Ketelfabriek

Het staat er aan te komen: een van je vrienden, vriendinnen of familieleden gaat trouwen! Dan moet er natuurlijk een vrijgezellenfeest georganiseerd worden. In de Ketelfabriek bieden wij alles om dat vrijgezellenfeest de perfecte start te geven. Zo hebben we escaperooms, VR, karaoke en meer! Hier ben je verzekerd van een goede start van een onvergetelijke dag: het vrijgezellenfeest!

Vrijgezellenfeest arrangementen

Voor het gemak hebben we vast een aantal arrangementen samengesteld. Zit er niets tussen wat bij jouw wensen aansluit? Bel of mail ons dan even om tot een maatwerk arrangement te komen!

Vrijgezellenfeest activiteiten

De arrangementen niet helemaal wat je zoekt? Kijk dan eens tussen de onderstaande activiteiten!

Arrangement op maat?

Bij de Ketelfabriek kun je gemakkelijk een arrangement samenstellen voor jouw Escaperoom ervaring.
Boek gemakkelijk een aantal escaperooms of combineer het met een diner of borrel tussendoor.
Zo heb je snel een volledig dagje uit georganiseerd.

Arrangementen

Hapje en drankje doen?

Bij de Ketelfabriek is een volledige bar met keuken. Daarom kun je hier niet alleen terecht voor de activiteiten, maar kun je ook al een goede bodem leggen voor de avond of al wat drankjes wegwerken.

Bekijk mogelijkheden

Een onvergetelijk vrijgezellenfeest

Bij de Ketelfabriek kun je alles vinden om een onvergetelijk vrijgezellenfeest te organiseren. Of het dan gaat om mannen of vrouwen, dat maakt niet uit. Zo bieden we een karaoke room waar je ook een drank arrangement kunt afnemen. Houden jullie meer van breinbrekers? Dan is de battle escaperoom iets voor jullie. In 2 groepen in een identieke escaperoom. Welke groep wint?

Vrijgezellenfeest Venray

De Ketelfabriek is te vinden in Oostrum (Venray). We liggen op steenworp afstand van het station, dus je kan ons makkelijk bereiken en verder reizen. Dit zorgt er voor dat we een goede start kunnen zijn voor elk vrijgezellenfeest. Je kan ook na de activiteiten en diner Venray in, om de gezellige kroegen in te duiken!

Vrijgezellendag boeken

Besloten om de vrijgezellendag bij ons te starten? Dan kun je die makkelijk boeken. Je kan kiezen voor arrangementen of kies losse activiteiten. Wil je liever een maatpakket? Dan kun je even contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

© 2024 - Ketelfabriek
Created by LR Internet
logo