Activiteiten kinderfeestje

Kinderfeestje in de Ketelfabriek

Vier het leukste kinderfeestje bij de Ketelfabriek! De Ketelfabriek heeft een groot aanbod aan de leukste activiteiten waar kinderen zich mee kunnen vermaken. Denk eens aan bubble voetbal of mollenmeppen. Laat ze opsluiten in de kinderescaperoom (ze mogen er ook weer uit hoor) of laat ze zingen in onze karaoke room. Je kunt hier makkelijk een volledige dag plannen door meerdere kant en klare activiteiten te kiezen en erna nog wat te eten!

Kinderfeest arrangementen

Voor het gemak hebben we vast een aantal arrangementen samengesteld. Zit er niets tussen wat bij jouw wensen aansluit? Bel of mail ons dan even om tot een maatwerk arrangement te komen!

Activiteiten Kinderfeestje

De arrangementen niet helemaal wat je zoekt? Kijk dan eens bij de activiteiten!

Arrangement op maat?

Bij de Ketelfabriek kun je gemakkelijk een arrangement samenstellen voor jouw Escaperoom ervaring.
Boek gemakkelijk een aantal escaperooms of combineer het met een diner of borrel tussendoor.
Zo heb je snel een volledig dagje uit georganiseerd.

Arrangementen

Food en Drinks

Bij een kinderfeestje is het fijn als er ook nog een hapje en drankje aanwezig is. Ook dat is geen probleem in de Ketelfabriek. In onze bar kun je terecht voor wat eten of alleen een drankje! Het grootste voordeel? Je hoeft zelf niet op te ruimen!

Bekijk mogelijkheden

Kinderescaperoom

Waarom zouden escaperooms enkel voor grote mensen zijn?! Om de jeugd een goede kans te bieden om dit te ervaren en te behalen, bieden wij een volledige kinderescaperoom aan. Deze is perfect voor bijvoorbeeld een kinderfeest. Heb je een te grote groep? Geen probleem! Neem een arrangement van 2 spellen en laat de kinderen in twee helften meer ervaren.

Activiteiten kinderfeestje

Voor kinderen bieden wij verschillende activiteiten aan in de Ketelfabriek. Zo kun je hier terecht voor eenvoudige spellen tot een moeilijke escaperoom. En denk eens aan curling in plaats van bowlen. Of laat de kinderen de longen uit het lijf zingen in onze karaoke room. Liever een inspannende activiteit? Bubbel Voetbal biedt de uitkomst.

VR voor kinderen

Ook voor kinderen is het mogelijk om de digitale wereld in te stappen. De brillen zijn verstelbaar en daardoor kunnen ook kinderen de Virtual Reality in. Natuurlijk kunnen zij kiezen voor andere games dan de volwassenen, maar dit maakt het plezier niet minder. Stap in een achtbaan, zonder je plek te verlaten!

Waarom kinderfeestje buiten de deur?

Een kinderfeestje is natuurlijk erg leuk om thuis te houden. Maar het brengt ook de nodige stress met zich mee. Zo moet je alle kinderen in de gaten houden en zorgen voor eten en drinken. En wie mag daarna alles weer opruimen? Juist... Laat je niet gek maken en organiseer het kinderfeestje bij de Ketelfabriek. Jij zorgt dat de kinderen hier komen, wij zorgen voor de activiteiten, een hapje en wat te drinken. Zo heeft jouw kind toch een eigen feestje en heb jij geen zorgen over de organisatie!

Kinderfeestje boeken

Om een kinderfeestje te boeken hoef je niet veel te doen. Kies de activiteiten en boek. Heb je nog vragen, opmerkingen of iets anders? Neem dan vooral even contact op om dit door te spreken. Dan maken wij voor jou het een onvergetelijk kinderfeestje.

© 2024 - Ketelfabriek
Created by LR Internet
logo