Headerafbeelding

Activiteiten

Kids | Ketel Challenge

Kids | Ketel Challenge

Heb jij iets te vieren of wil je gewoon iets leuks doen met je familie of vrienden? Ga dan de Ketel Challenge aan. Leuk voor jong en oud. De Ketel Challenge bestaat uit 5 actieve onderdelen en op het einde zal blijken wie van jullie de Challenge heeft gewonnen. Deze activiteit duurt 1,5 uur. Reserveren kan vanaf 6 personen. adviesleeftijd vanaf 8 jaar.

De Ketel Challenge kunt u ook combineren met 1 van onze andere activiteiten zoals VR, escaperoom, curling, Karaoke etc. voor een hele dag vermaak.

Onderdelen van de Ketel Challenge:

Flying chicken

Een hilarisch spel, kent u het Kikkerslaan van de kermis?

Leg de kip op het schietplateau en geef een mep met je hamer, nu maar hopen dat hij in één van de draaiende potten terecht komt. Wie heeft er de meeste punten en gaat er vandoor met de hoofdprijs. Dit spel is te spelen met 6 deelnemers, leuk voor jong en oud.

Dartvoetbal

Dartvoetbal is een combinatie tussen darten en voetbal op een mega groot opblaasbaar dartsbord.

Heb jij de talenten van Messi en van Gerwen? Dan is voetbaldarts echt iets voor jou.

Ga je de strijd aan met je teamgenoten?, beschik je over de beste traptechniek en ga jij het eerst van 501 naar 0?

Liever niet voetballen maar de bal gooien? Alles is mogelijk!

Shooting gallery

Ga de strijd met elkaar aan om zoveel mogelijk targets te raken.

Speel individueel of tegen elkaar, als de targets oplichten in jouw kleur moet je deze zo snel mogelijk zien te raken, de automatische puntentelling houd bij wie er de meeste targets heeft geraakt en de winnaar is. We spelen dit spel in 2 verschillende rondes ;

Ronde 1; bal werpen

Ronde 2; schieten met Nerf gun

Jenga XXL

Het bekende torenspel, maar dan XXl, wie haalt een blok uit de stapel zonder dat deze omvalt en plaats deze weer boven op zodat er een mega toren ontstaat. Als de toren door jou omvalt heb je verloren.

Vang 'm vlug

Iedereen is wel bekend met het al oude stokken vangspel. Druk zelf op de witte startknop, waarna één voor één de stokken naar beneden vallen. De uitdaging is om zoveel mogelijk van deze stokken op te vangen, voordat ze de grond raken. Concentratie snelheid en reactievermogen zijn kenmerken waarover je moet beschikken om dit spel te kunnen winnen. Vang jij de meeste stokken voordat ze de grond hebben geraakt?

Prijs bij 6 personen is € 90,- ieder extra kind vragen we € 10,- voor.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur een mail naar info@ketelfabriek.nl

Een geschikte activiteit
voor de hele familie
Ruim 25 activiteiten
onder een dak
Direct
online boeken
© 2022 - Ketelfabriek
Created by LR Internet
logo