Headerafbeelding

Teambuilding

Teambuilding

Wanneer je een bedrijfsuitje moet organiseren, wordt er vaak de voorwaarde gesteld dat het een teambuilding activiteit moet zijn. Nu vinden wij dat dit met een goede korrel zout genomen kan worden. Wat is er nou beter dan juist de frustraties er uit te gooien bij een toffe pot bubble voetbal? Of elkaar op het hoofd te slaan bij Whack a Mole? Teambuilding, maar dan anders!

Teambuilding arrangementen

Vraag een offerte aan

Arrangementen samenstellen

Teambuilding mogelijkheden

Hoe wil je de teambuilding insteken, dat is de vraag. Wil je oplossingsgerichtheid en samenwerking stimuleren? Kies dan voor een escaperoom of de battleroom om er wat meer druk achter te zetten. Ga je er juist voor om frustraties de wereld uit te helpen? Start dan met Bubble voetbal waar je elkaar zonder kleerscheuren omver kan beuken. Wil je liever gezellig een drankje doen met een muziekje? Boek dan eens de karaoke kamer! Kun je niet kiezen? Stel dan gewoon je eigen arrangement samen om tot de invulling te komen die jij zoekt!

Teambuilding Arrangementen

Het mag duidelijk zijn dat er veel mogelijk is bij de Ketelfabriek. Om jullie alvast op weg te helpen, bieden we standaard arrangementen aan. Naast deze standaard arrangementen geven we jullie de mogelijkheid om je eigen arrangement samen te stellen. Dit houdt in dat je de activiteiten in een arrangement giet en daarmee voordeliger uitkomt. Dan kun je dus altijd de teambuilding dag insteken zoals je zelf wil!

Teambuilding boeken

Teambuilding dag boeken bij de Ketelfabriek? Kijk bij onze activiteiten voor de mogelijkheden en boek. Ga je voor een totaalpakket, dan stel je gemakkelijk zelf een arrangement samen. Heb je nog vragen over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dan helpen wij jou verder.

Foot Pool

Foot Pool

Bubble Footbal

Bubble Footbal

Flash Escape Room

Flash Escape Room

Escape Room

Escape Room

Indoor Curling

Indoor Curling

VR Gaming

VR Gaming

Karaoke Room

Karaoke Room

Food & Drinks

Food & Drinks

Vergaderen in Venray

Zoek je een locatie om te vergaderen zonder de sleur van het kantoor? De Ketelfabriek biedt een oplossing. Bij de Ketelfabriek kun je vergaderen op een locatie die van alle gemakken is voorzien. Zo kunnen we er voor zorgen dat jullie niets tekort komt. Neem er bijvoorbeeld nog een diner na en je sluit de vergadering hoe dan ook af met een positief gevoel.

Neem contact op

Familieuitje?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een Familieuitje? Verstevig je band bij de Ketelfabriek

Bekijk mogelijkheden

© 2020 - Ketelfabriek
Created by LR Internet
logo