Headerafbeelding

Arrangementen

Kids | Escaperoom, Curling en Karaokeroom

Kids | Escaperoom, Curling en Karaokeroom

Waag je eens aan curling in Venray. Het is bijna het echte werk, alleen dan op een kunststofbaan. Dat zorgt er ook voor dat je niet hoeft te schrobben, maar we hebben toch allemaal al een hekel aan poetsen. Wat je dan nog overhoud, is het curling in zijn puurste vorm. Je pakt de ‘steen’, bekijkt waar je hem wilt hebben en je laat hem glijden over de baan. Zorg jij dat je steen midden in het huis komt te liggen?

Een bar, fijne zitjes, gedimde lampen, maar waar is de muziek? Die maak je ZELF! Of eigenlijk, hoef je alleen maar de teksten te zingen. De Karaoke bar bij de Ketelfabriek leent zich perfect voor een borrel, een hilarisch begin van de avond of voor ambiërende artiesten. Perfect te combineren met een drankarrangement. Je kunt gewoon zelf je drankjes pakken.

In onze karaoke bar kun je uit enorm veel nummers kiezen. Dit zorgt natuurlijk voor de nodige keuzestress. Ga je voor een popnummer of toch de tranentrekker? Een rustige balade, of dan toch voor een snoeiharde rockplaat? Er is voor ieder wat wils. Het aanbod wordt ook regelmatig ge-update, zodat je ook de laatste platen mee kunt zingen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur een mail naar info@ketelfabriek.nl

Een geschikte activiteit
voor de hele familie
Ruim 25 activiteiten
onder een dak
Snel online
geregeld
Vragen over dit arrangement? Neem dan contact op via 0478 206 006 of info@ketelfabriek.nl!
© 2021 - Ketelfabriek
Created by LR Internet
logo