Arrangementen

Ketel Challenge, Escaperoom en Curling

Ketel Challenge, Escaperoom en Curling

  • 1 uur Ketel Challenge -> maximaal 25 personen
  • 1 uur Escaperoom -> maximaal 7 personen per kamer (5 kamers beschikbaar)
  • 1 uur Curling -> maximaal 4-6 personen per baan (3 banen beschikbaar)

Kosten:

Ketel Challenge: €12,50 per persoon
Escaperoom: €110,- per kamer

Curling: €35,- per baan per uur

Een geschikte activiteit
voor de hele familie
Ruim 25 activiteiten
onder een dak
Snel online
geregeld

Ketel Challenge

Ga de Ketel Challenge aan! Leuk voor jong en oud. De Ketel Challenge bestaat uit meerdere onderdelen en op het einde zal blijken wie van jullie de Challenge heeft gewonnen.

De Challenge Spiraal

Wie heeft er een vaste hand en laat zich niet intimideren door zijn tegenstander die tegenover hem staat? Bij de Challenge Spiraal neem je het tegen elkaar om zo snel mogelijk naar het einde te komen. De spiraal heeft enkele rustpunten, bij het aanraken van de spiraal gaat de zoemer af en het lampje op rood. Wanneer je je vorige rustpunt hebt aangetikt kun je weer verder. De persoon de als eerste het eindpunt aanraakt wint, en het lampje zal op groen springen!

Flying chicken

Een hilarisch spel, kent u het Kikkerslaan van de kermis?

Leg de kip op het schietplateau en geef een mep met je hamer, nu maar hopen dat hij in één van de draaiende potten terecht komt. Wie heeft er de meeste punten en gaat er vandoor met de hoofdprijs. Dit spel is te spelen met 6 deelnemers, leuk voor jong en oud.

Kleurenrace 6 op een rij XXL

Wellicht dat je dit spel met 2 hoge torens en 2x6 gekleurde fitnessballen op je socials voorbij hebt zien komen.

Lukt het jou/jullie om je koker eerder te vullen dan je tegenstander(s)?!

Reactiewand

Ga de strijd met elkaar aan om zoveel mogelijk targets te raken.

Speel individueel of tegen elkaar, als de targets oplichten in jouw kleur moet je deze zo snel mogelijk zien te raken, de automatische puntentelling houd bij wie er de meeste targets heeft geraakt en de winnaar is. 

Jenga XXL

Het bekende torenspel, maar dan XXl, wie haalt een blok uit de stapel zonder dat deze omvalt en plaats deze weer boven op zodat er een mega toren ontstaat. Als de toren door jou omvalt heb je verloren.

Vang 'm vlug

Iedereen is wel bekend met het al oude stokken vangspel. Druk zelf op de witte startknop, waarna één voor één de stokken naar beneden vallen. De uitdaging is om zoveel mogelijk van deze stokken op te vangen, voordat ze de grond raken. Concentratie snelheid en reactievermogen zijn kenmerken waarover je moet beschikken om dit spel te kunnen winnen. Vang jij de meeste stokken voordat ze de grond hebben geraakt?

Escape room

Kom jij er op tijd uit? Lukt het jou met jouw team om de oplossing te vinden? Vereeuwig jij jezelf en je team op de wall of fame? Kom je dan bewijzen in een van onze escaperooms! In verschillende thema’s kun jij je brein kraken en er voor zorgen dat je binnen het uur het doel bereikt. Bij ons kun je ook prima als echte fanaat terecht. Met 4 kamers, waarvan er één als battle gespeeld kan worden, heb je zo een dag vullend programma!

Curling

Waag je eens aan curling in Venray. Het is bijna het echte werk, alleen dan op een kunststofbaan. Dat zorgt er ook voor dat je niet hoeft te schrobben, maar we hebben toch allemaal al een hekel aan poetsen. Wat je dan nog overhoud, is het curling in zijn puurste vorm. Je pakt de ‘steen’, bekijkt waar je hem wilt hebben en je laat hem glijden over de baan. Zorg jij dat je steen midden in het huis komt te liggen?

© 2024 - Ketelfabriek
Created by LR Internet
logo