Curling

Indoor Curling in Venray

Waag je eens aan curling in Venray. Het is bijna het echte werk, alleen dan op een kunststofbaan. Dat zorgt er ook voor dat je niet hoeft te schrobben, maar we hebben toch allemaal al een hekel aan poetsen. Wat je dan nog overhoud, is het curling in zijn puurste vorm. Je pakt de ‘steen’, bekijkt waar je hem wilt hebben en je laat hem glijden over de baan. Zorg jij dat je steen midden in het huis komt te liggen?

Arrangement op maat?

Bij de Ketelfabriek kun je gemakkelijk een arrangement samenstellen voor jouw Escaperoom ervaring.
Boek gemakkelijk een aantal escaperooms of combineer het met een diner of borrel tussendoor.
Zo heb je snel een volledig dagje uit georganiseerd.

Arrangementen

Bedrijfsfeestje?

Zoek je een locatie voor een dag indoor plezier? Dan zit je goed bij de Ketelfabriek. Wij bieden ruim 20 activiteiten onder 1 dak. Daarnaast hebben we ook nog een volledige horeca voorziening om je van een hapje en drankje te voorzien! 

Bekijk mogelijkheden

Wat is curling

Curling is een precisie sport die lijkt op bowls, petanque en bocce. Het grote verschil zit er toch wel in dat je bij de eerder genoemde sporten een bal rolt naar een punt, maar curling wordt gespeeld met een 'steen' die je laat glijden. Je wil dat je steen zo dicht mogelijk in het hart van het huis ligt. Dit doet ieder team met 3 stenen, om de beurt. Dus wanneer het eerste team een steen in het huis heeft liggen, kan het goed zijn dat de tegenstander die er weer uit tikt. Curling is sinds 1998 een olympische sport. Je hebt het vast wel ooit gezien tijdens de winterspelen op de televisie.

Indoor Curling in Venray

Waan je als een echte olympiër tijdens de winterspelen. Boek met jouw groep vrienden of collega’s makkelijk een curling baan. Ga onderling de strijd aan om te kijken welk team het beste is in curling. Groot voordeel is waarschijnlijk wel: niemand heeft het ooit gedaan! Dus geen oneerlijke voordelen. Curling leent zich ook erg goed om in een arrangement op te nemen. Ga bijvoorbeeld eerst een spannende escaperoom doen en kom weer een beetje tot rust tijdens het curling met een drankje! Zo maak je er gemakkelijk een compleet uitje van.

Bekijk activiteiten

© 2024 - Ketelfabriek
Created by LR Internet
logo