Arrangementen

Ketel Challenge en VR

Ketel Challenge en VR

  • 1 uur Ketel Challenge -> maximaal 25 personen
  • 1 uur VR -> maximaal 15 personen

Kosten:

Ketel Challenge: €12,- per persoon
VR: €140,- per uur (3 brillen) / €110,- (2 brillen)

Een geschikte activiteit
voor de hele familie
Ruim 25 activiteiten
onder een dak
Snel online
geregeld

Ketel Challenge

Ga de Ketel Challenge aan! Leuk voor jong en oud. De Ketel Challenge bestaat uit meerdere onderdelen en op het einde zal blijken wie van jullie de Challenge heeft gewonnen.

De Challenge Spiraal

Wie heeft er een vaste hand en laat zich niet intimideren door zijn tegenstander die tegenover hem staat? Bij de Challenge Spiraal neem je het tegen elkaar om zo snel mogelijk naar het einde te komen. De spiraal heeft enkele rustpunten, bij het aanraken van de spiraal gaat de zoemer af en het lampje op rood. Wanneer je je vorige rustpunt hebt aangetikt kun je weer verder. De persoon de als eerste het eindpunt aanraakt wint, en het lampje zal op groen springen!

Flying chicken

Een hilarisch spel, kent u het Kikkerslaan van de kermis?

Leg de kip op het schietplateau en geef een mep met je hamer, nu maar hopen dat hij in één van de draaiende potten terecht komt. Wie heeft er de meeste punten en gaat er vandoor met de hoofdprijs. Dit spel is te spelen met 6 deelnemers, leuk voor jong en oud.

Kleurenrace 6 op een rij XXL

Wellicht dat je dit spel met 2 hoge torens en 2x6 gekleurde fitnessballen op je socials voorbij hebt zien komen.

Lukt het jou/jullie om je koker eerder te vullen dan je tegenstander(s)?!

Reactiewand

Ga de strijd met elkaar aan om zoveel mogelijk targets te raken.

Speel individueel of tegen elkaar, als de targets oplichten in jouw kleur moet je deze zo snel mogelijk zien te raken, de automatische puntentelling houd bij wie er de meeste targets heeft geraakt en de winnaar is. 

Jenga XXL

Het bekende torenspel, maar dan XXl, wie haalt een blok uit de stapel zonder dat deze omvalt en plaats deze weer boven op zodat er een mega toren ontstaat. Als de toren door jou omvalt heb je verloren.

Vang 'm vlug

Iedereen is wel bekend met het al oude stokken vangspel. Druk zelf op de witte startknop, waarna één voor één de stokken naar beneden vallen. De uitdaging is om zoveel mogelijk van deze stokken op te vangen, voordat ze de grond raken. Concentratie snelheid en reactievermogen zijn kenmerken waarover je moet beschikken om dit spel te kunnen winnen. Vang jij de meeste stokken voordat ze de grond hebben geraakt?

VR

Zet je VR bril op en je bevindt je op de meest fantastische en bijzondere plekken zoals in de Formule 1 wagen van Max Verstappen, loop met je VR bril over een plank op een hoogte van wel 800 meter of schiet zoveel mogelijk zombies overhoop. Je wordt ondergedompeld in ervaringen zonder dat je de kamer hoeft te verlaten.  Het enige wat je moet doen is zorgen dat je nog wilt stoppen! Zelfs als je geen bril op hebt, hoef je je niet te vervelen. Je kan namelijk op de beeldschermen mee kijken wat de persoon door de bril ziet. De mensen met de bril op zien stuntelen is namelijk ook erg vermakelijk om te zien.

© 2024 - Ketelfabriek
Created by LR Internet
logo