Headerafbeelding

Arrangementen

Escape, Karaoke en Borrel

Escape, Karaoke en Borrel

  • 2 uur Drankarrangement (1 uur tijdens borrelen en 1 uur tijdens de karaoke)

Escape room

Kom jij er op tijd uit? Lukt het jou met jouw team om de oplossing te vinden? Vereeuwig jij jezelf en je team op de wall of fame? Kom je dan bewijzen in een van onze escaperooms! In verschillende thema’s kun jij je brein kraken en er voor zorgen dat je binnen het uur het doel bereikt. Bij ons kun je ook prima als echte fanaat terecht. Met 4 kamers, waarvan er één als battle gespeeld kan worden, heb je zo een dag vullend programma!

Borrelen in het Café

Wanneer je net ontsnapt bent uit de escaperoom is niks fijner dan even de escaperoom evalueren met je teamgenoten. Geniet daarbij van een drankarrangement in ons knus ingerichte bar gedeelte met een muziekje op de achtergrond.

Karaokeroom

Een bar, fijne zitjes, gedimde lampen, maar waar is de muziek? Die maak je ZELF! Of eigenlijk, hoef je alleen maar de teksten te zingen. De Karaoke bar bij de Ketelfabriek leent zich perfect voor een borrel, een hilarisch begin van de avond of voor ambiërende artiesten. Dit arrangement is in combinatie met een drankarrangement van 2 uur! Waarvan je 1 uur in de karaokeroom gewoon zelf je drankjes kunt pakken.

Een geschikte activiteit
voor de hele familie
Ruim 25 activiteiten
onder een dak
Snel online
geregeld
Vragen over dit arrangement? Neem dan contact op via 0478 206 006 of info@ketelfabriek.nl!
© 2022 - Ketelfabriek
Created by LR Internet
logo