Headerafbeelding

Arrangementen

Kids | Ketel Challenge en VR

Kids | Ketel Challenge en VR

1,5 uur Ketel Challenge
1 uur VR

Ketel Challenge

Heb jij iets te vieren of wil je gewoon iets leuks doen met je familie of vrienden? Ga dan de Ketel Challenge aan. Leuk voor jong en oud. De Ketel Challenge bestaat uit 5 actieve onderdelen en op het einde zal blijken wie van jullie de Challenge heeft gewonnen. Deze activiteit duurt 1,5 uur en is inclusief begeleiding ,reserveren kan vanaf 6 personen. adviesleeftijd vanaf 8 jaar.

De Ketel Challenge kunt u ook combineren met 1 van onze andere activiteiten zoals VR, escaperoom, curling, Karaoke etc. voor een hele dag vermaak.

Onderdelen van de Ketel Challenge:

Flying chicken

Een hilarisch spel, kent u het Kikkerslaan van de kermis?

Leg de kip op het schietplateau en geef een mep met je hamer, nu maar hopen dat hij in één van de draaiende potten terecht komt. Wie heeft er de meeste punten en gaat er vandoor met de hoofdprijs. Dit spel is te spelen met 6 deelnemers, leuk voor jong en oud.

Dartvoetbal

Dartvoetbal is een combinatie tussen darten en voetbal op een mega groot opblaasbaar dartsbord.

Heb jij de talenten van Messi en van Gerwen? Dan is voetbaldarts echt iets voor jou.

Ga je de strijd aan met je teamgenoten?, beschik je over de beste traptechniek en ga jij het eerst van 501 naar 0?

Liever niet voetballen maar de bal gooien? Alles is mogelijk!

Shooting gallery

Ga de strijd met elkaar aan om zoveel mogelijk targets te raken.

Speel individueel of tegen elkaar, als de targets oplichten in jouw kleur moet je deze zo snel mogelijk zien te raken, de automatische puntentelling houd bij wie er de meeste targets heeft geraakt en de winnaar is. We spelen dit spel in 2 verschillende rondes ;

Ronde 1; bal werpen

Ronde 2; schieten met Nerf gun

Jenga XXL

Het bekende torenspel, maar dan XXl, wie haalt een blok uit de stapel zonder dat deze omvalt en plaats deze weer boven op zodat er een mega toren ontstaat. Als de toren door jou omvalt heb je verloren.

Cornhole

Cornhole is een spel voor jong en oud waar het doel is om zoveel mogelijk punten te scoren. Elke deelnemer gooit 4 zakjes naar de plank. Gooi je het zakje door het gat dan verdien je 3 punten, het zakje op de plank is 1 punt waard en gooi je het zakje langs de plank dan is dit 0 punten waard. Ga jij de strijd aan met vrienden of familie om de meeste punten te scoren?

VR Multiplayer

Zet je VR bril op en je bevindt je op de meest fantastische en bijzondere plekken zoals in een virtuele achtbaan, loop met je VR bril over een plank op een hoogte van wel 800 meter, ga onderling de strijd aan en sla op het ritme van de beat de blokken kapot of vermaak jezelf en de groep met verschillende leuke minigames. Je wordt ondergedompeld in ervaringen zonder dat je de kamer hoeft te verlaten.  Het enige wat je moet doen is zorgen dat je nog wilt stoppen! Zelfs als je geen bril op hebt, hoef je je niet te vervelen. De mensen met de bril op zien stuntelen is ook erg vermakelijk om te zien.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur een mail naar info@ketelfabriek.nl

Een geschikte activiteit
voor de hele familie
Ruim 25 activiteiten
onder een dak
Snel online
geregeld
Vragen over dit arrangement? Neem dan contact op via 0478 206 006 of info@ketelfabriek.nl!
© 2022 - Ketelfabriek
Created by LR Internet
logo