Headerafbeelding

Karaoke bar

Karaoke bar

Een bar, fijne zitjes, gedimde lampen, maar waar is de muziek? Die maak je ZELF! Of eigenlijk, hoef je alleen maar de teksten te zingen. Het zing café bij de Ketelfabriek leent zich perfect voor een borrel, een hilarisch begin van de avond of voor ambiërende artiesten. Perfect te combineren met een drankarrangement. Je kunt gewoon zelf je drankjes pakken.

Arrangement op maat?

Bij de Ketelfabriek kun je gemakkelijk een arrangement samenstellen voor jouw Karaoke ervaring.
Boek gemakkelijk een aantal activiteiten of combineer het met een diner of borrel tussendoor.
Zo heb je snel een volledig dagje uit georganiseerd.

Arrangementen

Bedrijfsfeestje?

Wanneer je een bedrijfsuitje moet organiseren, wordt er vaak de voorwaarde gesteld dat het een teambuilding activiteit moet zijn. Nu vinden wij dat dit met een goede korrel zout genomen kan worden. Zing je longen uit je lijf en laat alle verlegenheid los! Teambuilding, maar dan anders!

Bekijk mogelijkheden

Karaoke keuzestress

In onze privé karaoke kun je uit enorm veel nummers kiezen. Dit zorgt natuurlijk voor de nodige keuzestress. Ga je voor een popnummer of toch de tranentrekker? Een rustige balade, of dan toch voor een snoeiharde rockplaat? Er is voor ieder wat wils. Het aanbod wordt ook regelmatig ge-update, zodat je ook de laatste platen mee kunt zingen. Hierbij zorgen wij voor de originele muziek, jullie voor de stemmen!

Wanneer een schaap over de dam is

Wat vaak nog lastiger is dan een nummer kiezen, is als eerste opstaan om het voor te doen. Wie gaat er als eerste voor schut, of blijkt een geboren zanger te zijn? Toch zien we vaak dat na de eerste de rest geen gêne meer heeft en net zo hard mee gaat doen. Wat dan toch wel helpt is een beetje moed indrinken. Gelukkig is er een bar in de karaoke ruimte.

Karaoke in een arrangement

Karaoke leent zich geweldig om op te nemen in een arrangement. Ga eerst een spannende activiteit doen en laat je daarna lekker gaan achter de microfoon. In onze karaokeroom kun je ook een drankarrangement afnemen. Dit betekent dat je dan zelf je drank mag pakken. Dit haalt het scherpe kantje er een beetje vanaf en maakt het plezier groter! Onthoud: what happens in the karaoke bar, stays in the karaoke bar.

Een avondje zingen?

Het is aan te raden om het Karaoke zingen vooraf te reserveren. Het kan natuurlijk zo zijn dat je geluk hebt en het op de avond zelf kan vastzetten, maar wij zouden het risico niet nemen. Wil je meer weten over karaoke of andere activiteiten? Neem eens contact met ons op voor meer informatie en zing mee op de beste (foute) classics!

Bekijk activiteiten

© 2022 - Ketelfabriek
Created by LR Internet
logo