Activiteiten

Ketel Challenge

Ketel Challenge

Heb jij iets te vieren of wil je gewoon iets leuks doen met je familie of vrienden? Ga dan de Ketel Challenge aan. Leuk voor jong en oud. De Ketel Challenge bestaat uit meerdere onderdelen. Vraag naar een scoreformulier om de scores bij te houden. Deze activiteit duurt ongeveer 1 uur. Reserveren kan vanaf 6 personen. adviesleeftijd vanaf 8 jaar.

De Ketel Challenge kunt u ook combineren met 1 van onze andere activiteiten zoals VR, escaperoom, curling, Karaoke etc. voor een hele dag vermaak.

Onderdelen van de Ketel Challenge:

De Challenge Spiraal

Wie heeft er een vaste hand en laat zich niet intimideren door zijn tegenstander die tegenover hem staat? Bij de Challenge Spiraal neem je het tegen elkaar om zo snel mogelijk naar het einde te komen. De spiraal heeft enkele rustpunten, bij het aanraken van de spiraal gaat de zoemer af en het lampje op rood. Wanneer je je vorige rustpunt hebt aangetikt kun je weer verder. De persoon de als eerste het eindpunt aanraakt wint, en het lampje zal op groen springen!

Flying chicken

Een hilarisch spel, kent u het Kikkerslaan van de kermis?

Leg de kip op het schietplateau en geef een mep met je hamer, nu maar hopen dat hij in één van de draaiende potten terecht komt. Wie heeft er de meeste punten en gaat er vandoor met de hoofdprijs. Dit spel is te spelen met 6 deelnemers, leuk voor jong en oud.

Kleurenrace 6 op een rij XXL

Wellicht dat je dit spel met 2 hoge torens en 2x6 gekleurde fitnessballen op je socials voorbij hebt zien komen.

Lukt het jou/jullie om je koker eerder te vullen dan je tegenstander(s)?!

Reactiewand

Ga de strijd met elkaar aan om zoveel mogelijk targets te raken.

Speel individueel of tegen elkaar, als de targets oplichten in jouw kleur moet je deze zo snel mogelijk zien te raken, de automatische puntentelling houd bij wie er de meeste targets heeft geraakt en de winnaar is. 

Jenga XXL

Het bekende torenspel, maar dan XXl, wie haalt een blok uit de stapel zonder dat deze omvalt en plaats deze weer boven op zodat er een mega toren ontstaat. Als de toren door jou omvalt heb je verloren.

Vang 'm vlug

Iedereen is wel bekend met het al oude stokken vangspel. Druk zelf op de witte startknop, waarna één voor één de stokken naar beneden vallen. De uitdaging is om zoveel mogelijk van deze stokken op te vangen, voordat ze de grond raken. Concentratie snelheid en reactievermogen zijn kenmerken waarover je moet beschikken om dit spel te kunnen winnen. Vang jij de meeste stokken voordat ze de grond hebben geraakt?

Benieuwd naar de mogelijkheden? stuur een mail naar info@ketelfabriek.nl

Een geschikte activiteit
voor de hele familie
Ruim 25 activiteiten
onder een dak
Direct
online boeken
© 2024 - Ketelfabriek
Created by LR Internet
logo