Familiedag Venray

Familiedag Venray: de leukste activiteiten voor jong en oud

Eén keer per jaar is het dan zover: Familiedag. Een dag waarin je weer al je neven en nichten, ooms en tantes ziet. Als je er dan genoeg van hebt om altijd maar weer in de achtertuin te gaan barbecueën, dan kun je terecht in de Ketelfabriek. Hier heb je diverse activiteiten, volledige horeca en je hoeft zelf alleen maar te genieten. Zo heb je een compleet verzorgde familiedag in Venray.

Familiedag Arrangement

Activiteiten familiedag

Arrangement op maat?

Bij de Ketelfabriek kun je gemakkelijk een arrangement samenstellen voor jouw Escaperoom ervaring.
Boek gemakkelijk een aantal escaperooms of combineer het met een diner of borrel tussendoor.
Zo heb je snel een volledig dagje uit georganiseerd.

Arrangementen

Bedrijfsfeestje?

Wanneer je een bedrijfsuitje moet organiseren, wordt er vaak de voorwaarde gesteld dat het een teambuilding activiteit moet zijn. Nu vinden wij dat dit met een goede korrel zout genomen kan worden. Wat is er nou beter dan juist de frustraties er uit te gooien bij een toffe pot bubble voetbal? Teambuilding, maar dan anders!

Bekijk mogelijkheden

Familiedag uitjes

Heb jij dit jaar de taak om de familiedag te organiseren? Dan ben je hier aan het goede adres. De Ketelfabriek leent zich perfect als familiedag locatie. De jongsten onder ons kunnen uit de voeten met bubble voetbal of VR multiplayer. De jeugd en volwassenen mogen hier natuurlijk ook aan mee doen, maar denk ook eens aan een escaperoom. De oudste kunnen hun verloren talent voor zingen ontdekken in onze karaoke room. Zo heb je makkelijk een familie uitje op touw gezet, en heb je alles geregeld voor alle leeftijden.

Familiedag zonder zorgen

Zoals je wel duidelijk is geworden bieden we familiedag activiteiten voor jong en oud. Daarnaast bieden we een volledige horeca. Wat houdt dat in? Je kan hier eten en drinken naar hartenlust. We bieden een groot assortiment aan verschillende maaltijden. Maar ook de dorstige mens wordt niet vergeten. Het fijnste aan dit alles, is dat je niet eens hoeft na te denken over afruimen of afwassen. Zo heb je niet alleen een actieve dag, maar ook nog het gezellig samenzijn bij jullie familiedag.

Competitie

Is er in de familie flink wat fanatisme aanwezig? Ga dan onderling de strijd met elkaar aan. Denk hierbij aan een Battle Escaperoom. In 2 teams in identieke escaperooms, wie komt er het eerste uit? Of beuk elkaar omver en probeer ook nog eens het vaakst te scoren. 

Familiedag in Limburg organiseren?

Heb jij interesse gekregen in de mogelijkheden van de Ketelfabriek? Boek dan snel de activiteiten die je leuk vindt. Heb je nog wat meer hulp nodig? Aarzel dan niet en bel of mail ons even. We kunnen dan namelijk een op maat gemaakte offerte maken met een kostenplaatje per persoon. Hierin nemen we mee welke activiteit je hebt gekozen (of activiteiten) en vind je het hapje en een drankje terug als jullie dat willen. Dan helpen we je graag verder naar een top familiedag voor de hele familie.

Compleet verzorgde familiedag


© 2024 - Ketelfabriek
Created by LR Internet
logo