VR multiplayer

VR Multiplayer games

Zet je VR Helm op en je bevindt je opeens onder de zee, in een virtuele achtbaan of je schiet zombies overhoop. Je wordt ondergedompeld in ervaringen zonder dat je de kamer hoeft te verlaten.  Het enige wat je moet doen is zorgen dat je nog wilt stoppen! Zelfs als je geen bril op hebt, hoef je je niet te vervelen. De mensen met de bril op zien stuntelen is ook erg vermakelijk om te zien.

Arrangement op maat?

Bij de Ketelfabriek kun je gemakkelijk een arrangement samenstellen voor jouw Escaperoom ervaring.
Boek gemakkelijk een aantal escaperooms of combineer het met een diner of borrel tussendoor.
Zo heb je snel een volledig dagje uit georganiseerd.

Arrangementen

Bedrijfsfeestje?

Liever een real-life ervaring? Kijk eens bij onze escaperooms voor een spannende ervaring voor jong en oud! Ontsnap jij op tijd?

Bekijk mogelijkheden

Wat is VR Multiplayer

Ooit gedroomd om te kunnen vliegen? De diepzee in te duiken? Te wandelen over een balk tussen twee wolkenkrabbers? Dit is je kans. VR Multiplayer games zorgen er voor dat je doormiddel van een VR bril opeens in een andere wereld terecht komt. Je kunt zelf kiezen wat je wilt. Ga relaxed tussen de walvissen zwemmen of (voor de spanning) schiet eens wat zombies overhoop. Je kunt het samen doen. Dan ga je bijvoorbeeld een bank overvallen. Het is ook geschikt voor mensen in een rolstoel en kinderen! Voor iedereen bieden we een oplossing!

Een VR ruimte reserveren

Je reserveert de ruimte met materiaal, de rest is aan jou! Dit betekent dat je zelf de brillen krijgt en toegang tot het systeem. Wat je dan gaat doen? Dat mag je zelf bepalen! Kies uit onze games of ervaringen en start direct. Met meerdere mensen? Geen probleem! Je kan ook multiplayer games doen. Beroof bijvoorbeeld eens een bank!

VR voor kinderen

Ook voor kinderen is het mogelijk om de digitale wereld in te stappen. De brillen zijn verstelbaar en daardoor kunnen ook kinderen de Virtual Reality in. Natuurlijk kunnen zij kiezen voor andere games dan de volwassenen, maar dit maakt het plezier niet minder. Stap in een achtbaan, zonder je plek te verlaten!

VR Multiplayer boeken?

Helemaal gek van shooters of gewoon benieuwd naar de VR ervaring? Boek makkelijk en snel je ervaring bij De Ketelfabriek. Meer informatie over de VR Multiplayer? Neem vooral vrijblijvend contact op voor meer informatie. Wist je ook dat je de VR multiplayer in een arrangement kunt plaatsen?

Bekijk activiteiten

© 2024 - Ketelfabriek
Created by LR Internet
logo