Headerafbeelding

Bedrijfsfeest

Bedrijfsfeest in de Ketelfabriek

Ook voor bedrijfsfeesten leent de Ketelfabriek zich uitstekend. Met een volledige horeca voorziening, activiteiten en een gezellige setting, hoeft u alleen nog maar uw datum vast te zetten. Wij zorgen dan voor alle voorzieningen zoals eten, drinken en activiteiten.

Vraag een offerte aan

Arrangementen samenstellen

Er is veel mogelijk binnen de Ketelfabriek. Om alvast een richting te geven hebben we een aantal arrangementen voor je samengesteld. Ook bieden we de mogelijkheid om zelf je arrangement samen te stellen. Dit houdt in dat je je planning in een arrangement giet en daarmee voordeliger uit bent. Zo stel je makkelijk je dag samen zoals je die zelf wil.

Meer weten over de zakelijke mogelijkheden?

Heb jij interesse gekregen in onze zakelijke mogelijkheden? Kijk eens naar de vergader mogelijkheden en teambuilding mogelijkheid. Kies, boek en klaar. Toch liever een volledig arrangement? Stel deze makkelijk samen. Heb je nog vragen over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Teambuilding

Wanneer je een bedrijfsuitje moet organiseren, wordt er vaak de voorwaarde gesteld dat het een teambuilding activiteit moet zijn. Nu vinden wij dat dit met een goeie korrel zout genomen kan worden. Wat is er nou beter dan juist de frustraties er uit te gooien bij een toffe pot bubble voetbal? Of elkaar op het hoofd te slaan bij Whack a Mole? Teambuilding, maar dan anders!

VR Gaming

VR Gaming

Foot Pool

Foot Pool

Food & Drinks

Food & Drinks

Escape Room

Escape Room

Indoor Curling

Indoor Curling

Karaoke Room

Karaoke Room

Vergaderen in Venray

Zoek je een locatie om te vergaderen zonder de sleur van het kantoor? De Ketelfabriek biedt een oplossing. Bij de Ketelfabriek kun je vergaderen op een locatie die van alle gemakken is voorzien. Zo kunnen we er voor zorgen dat jullie niets tekort komt. Neem er bijvoorbeeld nog een diner na en je sluit de vergadering hoe dan ook af met een positief gevoel.

Neem contact op

Familieuitje?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een Familieuitje? Verstevig je band bij de Ketelfabriek

Bekijk mogelijkheden

© 2023 - Ketelfabriek
Created by LR Internet
logo