Unieke Kerstborrel bij de Ketelfabriek

Een Unieke Kerstborrel bij de Ketelfabriek

Ben jij op zoek naar een unieke locatie voor een onvergetelijke kerstborrel? Dan ben je bij de Ketelfabriek aan het juiste adres!

De ketelfabriek is een unieke locatie waar je samen met jouw bedrijf een kerstborrel kunt ervaren waar al het personeel nog een jaar over zal praten. Er is genoeg ruimte voor het spelen van onze spellen, maar natuurlijk is er ook plaats voor een hapje en een drankje.

De leukste manier om jouw werknemers te bedanken voor een fantastisch jaar!

Vraag een offerte aan

Bedrijfsnaam

Hoe ziet een kerstborrel bij de Ketelfabriek er uit?

Onze locatie staat boordevol met verschillende leuke spellen. Denk hierbij aan indoor curling, dartvoetbal of footpool. Ook typisch vermaak voor tijdens een borrel zoals het zo vals mogelijk meezingen van karaoke of een rustig potje darten is aanwezig!

Laat deze kans niet schieten om jouw personeel te verrassen met een echt onvergetelijke borrel. Alle spellen zijn in overleg te reserveren. Enkel een kleine selectie van de spellen is uiteraard ook mogelijk. Er is meer dan voldoende ruimte voor grote groepen, en ook wat betreft hapjes of maaltijden zijn er meerdere mogelijkheden. Neem dus snel contact met ons op om iets onvergetelijks te plannen voor jouw personeel of collega’s.

PS: Iedereen kan ons pand erg makkelijk bereiken. Er is een ruime parkeerplaats aansluitend aan ons pand en wij liggen op 5 minuten loopafstand van het trein- en busstation. Ideaal dus!

Vraag Direct een Offerte aan

Een greep uit onze spellen!


De mogelijke activiteiten van jouw collega's!

Vraag een offerte aan

Bedrijfsnaam
© 2024 - Ketelfabriek
Created by LR Internet
logo