Escaperoom Horst

Escaperoom Horst: op steenworp afstand!

Zoek je naar een escape room bij Horst? Op naar de Ketelfabriek in Oostrum. Op 10 minuten snelweg vanaf Horst vindt je de Ketelfabriek. Hier bieden wij een aantal Escaperooms waarmee jij, en jouw team zich kunnen plaatsen op onze wall of fame. Ook kun je hier terecht als echte Escaperoom fanaat. We hebben 4 kamers en één daarvan kan ook nog als battle gespeeld worden. Zo kun je snel een dagje ontsnappen in Oostrum. Boek nu jouw Escape ervaring hier onder!

Arrangement op maat?

Bij de Ketelfabriek kun je gemakkelijk een arrangement samenstellen voor jouw Escaperoom ervaring.
Boek gemakkelijk een aantal Escaperooms of combineer het met een diner of borrel tussendoor.
Zo heb je snel een volledig dagje uit georganiseerd.

Arrangementen

Bedrijfsfeestje?

Wanneer je een bedrijfsuitje moet organiseren, wordt er vaak de voorwaarde gesteld dat het een teambuilding activiteit moet zijn. Dit kan in de vorm van Escaperooms om samen binnen het uur te ontsnappen, of onder het genot van een drankje een competitief potje Curling te spelen.

Bekijk mogelijkheden

Wat is een Escape room?

Wij sluiten je op, jij probeert met je team binnen een uur te ontsnappen. Maar daar houdt het niet op! Wanneer de deur sluit, hebben jij en je team 60 minuten om weer buiten de deur te komen. Dit doe je door puzzels en raadsels op te lossen, waarna je weer een stap dichter bij de uitgang komt. Lukt het jou om op tijd te ontsnappen?

Battle Escaperoom 

Tussen onze Escaperooms, vind je ook nog een Battle Room. Dit houdt in dat er 1 kamer, 2 keer is. Deze zijn dus identiek. Je gaat de strijd in 2 teams aan. Wie gaat er eerder uit komen? Wie is er sneller, slimmer of de mazzelaar?  Kun jij de extra druk aan en heb je 2 teams van 4-7 personen? Boek dan de Battle Escaperoom!

Escaperooms bij De Ketelfabriek

Zoals je hebt gelezen, bieden we een variëteit aan Escaperooms aan. Er zitten natuurlijk wel een aantal voorwaarden aan het gebruik van de Escaperooms vast. De volwaardige escaperooms speel je met minimaal 4 en maximaal 7 personen. De Battleroom wordt eenvoudig verdubbeld. Kinderen mogen ook meedoen, maar dit is wel naar eigen inzicht en onder begeleiding van volwassenen. Trouwens, wist je dat we ook twee kinderescaperoom hebben?

Geschiedenis van Escape Rooms

Escaperooms, voordat ze in "real life" te spelen waren, waren Games. Deze waren in het prille begin enkel te spelen op de computer, en het doel was hetzelfde als bij de fysieke Escaperooms: Ontsnappen. In enkele jaren waren de Escaperooms een hit in Nederland die we tegenwoordig kennen. Voor de Escaperooms krijg je bij ons 60 minuten de tijd. 

Escaperooms boeken in Limburg?

Ben je een echte Escaperoom fanaat, of gewoon een groepje die een leuke activiteit zoekt? Boek dan snel je Escaperoom. Het is ook mogelijk om er een arrangement van te maken en er zo een compleet uitje van te maken. Zo hebben wij ook een horeca gelegenheid waar je in de gezellige zitjes nog kunt borrelen met een borrelhapje of nog even na kunt babbelen. Heb je nog vragen? Neem dan vooral contact met ons op om je vraag te stellen!

Bekijk activiteiten

© 2024 - Ketelfabriek
Created by LR Internet
logo