Escaperoom Venray

Escaperoom Venray: Ga de uitdaging aan!

Ontsnap jij uit één van onze escape rooms? Of uit allemaal als je wil? Ga de uitdaging aan en vereeuwig jezelf en je team op de wall of fame! Onze escape rooms in Venray laten jouw brein kraken. Weet jij binnen 60 minuten te ontsnappen?. Je kunt bij ons ook prima terecht als echte escape room fanaat. Met 4 kamers, waarvan er één als battle gespeeld kan worden, heb je zo een dag vullend programma! Boek snel jouw escape room Venray bij de Ketelfabriek.

Arrangement op maat?

Naast de escape rooms bieden wij ook nog alles om er een volledige dag van te maken.
Bij de Ketelfabriek kun je gemakkelijk een arrangement samenstellen voor jouw Escaperoom ervaring.
Boek gemakkelijk een aantal escaperooms of combineer het met een diner of borrel tussendoor.
Zo heb je snel een volledig dagje uit georganiseerd.

Arrangementen

Bedrijfsfeestje?

Wanneer je een bedrijfsuitje moet organiseren, wordt er vaak de voorwaarde gesteld dat het een teambuilding activiteit moet zijn. Nu vinden wij dat dit met een goede korrel zout genomen kan worden. Wat is er nou beter dan juist de frustraties er uit te gooien bij een toffe pot bubble voetbal? Teambuilding, maar dan anders!

Bekijk mogelijkheden

Wat is een escape room Venray?

Even simpel uitgelegd: Wij sluiten je op, jij probeert met je team binnen een uur te ontsnappen. Natuurlijk komt er wel wat meer bij kijken. Wanneer de deur sluit, hebben jij en je team 60 minuten om weer buiten de deur te komen. Dit doe je door puzzels en raadsels op te lossen, waarna je weer een stap dichter bij de uitgang komt. Lukt het jou om op tijd te ontsnappen?

Battle escaperoom Venray

Tussen onze escape rooms Venray, vind je ook nog een Battle Room. Dit houdt in dat er 1 kamer, 2 keer is: Identiek. Je gaat de strijd in 2 teams aan. Wie gaat er eerder uit komen? Wie is er sneller, slimmer of de mazzelaar? Om het nóg spannender te maken, kun je de voortgang van je concurrenten volgen. Er zijn namelijk een aantal lampen die aanspringen wanneer de concurrent een puzzel oplost. Kun jij de extra druk aan en heb je 2 teams van minimaal 4 personen? Boek dan de battle escaperoom!

Flash escaperooms Venray

Wanneer je minder tijd hebt, of nog wat ruimte wilt vullen in de Ketelfabriek, boek dan eens een flash escaperoom! Dit zijn speciale escaperooms waarbij je geen uur, maar een half uur de tijd hebt om het doel te bereiken. Lukt het jou en je team om het doel te bereiken binnen een half uur?

Escaperooms bij De Ketelfabriek

Zoals je hebt gelezen, bieden we een variëteit aan escaperooms aan. Er zitten natuurlijk wel een aantal voorwaarden aan het gebruik van de escaperooms vast. De volwaardige escaperooms speel je met minimaal 4 en maximaal 7 personen. De battleroom wordt eenvoudig verdubbeld. De flash escaperooms zijn voor maximaal 4 personen. Kinderen mogen ook meedoen, maar dit is wel naar eigen inzicht en onder begeleiding van volwassenen. Trouwens, wist je dat we ook een kinderescaperoom hebben?

Geschiedenis van Escape Rooms

Escape rooms, voordat ze in "real life" te spelen waren, waren Games. Deze waren in het prille begin enkel te spelen op de computer, en het doel was hetzelfde als bij de fysieke escape rooms: Ontsnappen. In enkele jaren waren de escape rooms een hit in Nederland die we tegenwoordig kennen. Voor de volwaardige escape rooms krijg je bij ons 60 minuten de tijd. 

Escaperooms boeken in Limburg?

Ben je een echte escaperoom fanaat, of gewoon een groepje die een leuke activiteit zoekt? Boek dan snel je escaperoom. Het is ook mogelijk om er een arrangement van te maken en er zo een compleet uitje van te maken. Zo hebben wij ook een uitgebreide horeca gelegenheid waar je in de gezellige zitjes nog kunt borrelen, een hapje eten of nog even na kunt babbelen. Heb je nog vragen? Neem dan vooral contact met ons op om je vraag te stellen!

Bekijk activiteiten

© 2024 - Ketelfabriek
Created by LR Internet
logo