Kinderfeest Venlo

Kinderfeestje Venlo: de Ketelfabriek

De leukste kinderfeesten vanuit Venlo vier je bij de Ketelfabriek. De Ketelfabriek heeft de leukste activiteiten waar kinderen zich mee kunnen vermaken. Denk hierbij aan bubble voetbal, waarbij ze elkaar om kunnen botsen, of mollenmeppen. Laat ze opsluiten in de kinderescaperoom (ze mogen er ook weer uit) of laat ze de longen uit het lijf zingen in de karaoke room. Je vindt hier alles om een volledige dag te plannen, en lekker af te sluiten met bijvoorbeeld kliederfriet.

Kinderfeest arrangementen

Voor het gemak hebben we vast een aantal arrangementen samengesteld. Zit er niets tussen wat bij jouw wensen aansluit? Bel of mail ons dan even om tot een maatwerk arrangement te komen!

Kinder activiteiten

De arrangementen niet helemaal wat je zoekt? Kijk dan eens bij de activiteiten!

Arrangement op maat?

Bij de Ketelfabriek kun je gemakkelijk een arrangement samenstellen voor jouw Escaperoom ervaring.
Boek gemakkelijk een aantal escaperooms of combineer het met een diner of borrel tussendoor.
Zo heb je snel een volledig dagje uit georganiseerd.

Arrangementen

Food en Drinks

Bij een kinderfeestje is het fijn als er ook nog een hapje en drankje aanwezig is. Ook dat is geen probleem in de Ketelfabriek. In onze bar kun je terecht voor wat eten of alleen een drankje! Het grootste voordeel? Je hoeft zelf niet op te ruimen!

Bekijk mogelijkheden

Kinderescaperoom Horst

Escaperooms zijn niet alleen meer voor volwassenen! Geef de jeugd de kans om een escaperoom mee te maken in Venray. Sluit ze op in de kinderescape en laat ze zoeken naar de uitweg. De kinderescaperoom is bijvoorbeeld perfect voor een kinderfeest Venlo!

Activiteiten kinderfeestje Horst

Voor kinderen bieden wij verschillende activiteiten aan in de Ketelfabriek. Zo kun je hier terecht voor eenvoudige spellen tot een moeilijke escaperoom. En denk eens aan curling in plaats van bowlen. Of laat de kinderen de longen uit het lijf zingen in onze karaoke room. Liever een inspannende activiteit? Bubbel Voetbal biedt de uitkomst.

VR voor kinderen

Ook voor kinderen is het mogelijk om de digitale wereld in te stappen. De brillen zijn verstelbaar en daardoor kunnen ook kinderen de Virtual Reality in. Natuurlijk kunnen zij kiezen voor andere games dan de volwassenen, maar dit maakt het plezier niet minder. Stap in een achtbaan, zonder je plek te verlaten!

Kinderfeestje in de Ketelfabriek boeken

Om een kinderfeestje te boeken hoef je niet veel te doen. Kies de activiteiten en boek. Heb je nog vragen, opmerkingen of iets anders? Neem dan vooral even contact op om dit door te spreken. Dan maken wij voor jou het een onvergetelijk kinderfeestje.

© 2024 - Ketelfabriek
Created by LR Internet
logo