Familiedag Noord-Limburg

Familiedag Noord Limburg: de leukste activiteiten voor jong en oud

In de meeste families gebeurt het één keer per jaar: de Familiedag. Een dag gevuld met familie, eten en drinken. Een berg organisatie is er meestal ook voor nodig en dat brengt natuurlijk de nodige kopzorgen mee. Waarom boek je het niet bij de Ketelfabriek? Toffe activiteiten, volledige horeca en je hoeft alleen maar een arrangement te boeken. That's it! Zo heb je een compleet verzorgde familiedag in Noord Limburg.

Familiedag Arrangement

Activiteiten familiedag

Arrangement op maat?

Bij de Ketelfabriek kun je gemakkelijk een arrangement samenstellen voor jouw Escaperoom ervaring.
Boek gemakkelijk een aantal escaperooms of combineer het met een diner of borrel tussendoor.
Zo heb je snel een volledig dagje uit georganiseerd.

Arrangementen

Bedrijfsfeestje?

Wanneer je een bedrijfsuitje moet organiseren, wordt er vaak de voorwaarde gesteld dat het een teambuilding activiteit moet zijn. Nu vinden wij dat dit met een goede korrel zout genomen kan worden. Wat is er nou beter dan juist de frustraties er uit te gooien bij een toffe pot bubble voetbal? Teambuilding, maar dan anders!

Bekijk mogelijkheden

Familiedag uitjes

Heb jij dit jaar de taak om de familiedag te organiseren? Dan ben je hier aan het goede adres. De Ketelfabriek leent zich perfect als familiedag locatie in de kop van Noord Limburg. De jongsten onder ons kunnen uit de voeten met bubble voetbal of VR multiplayer. De jeugd en volwassenen mogen hier natuurlijk ook aan mee doen, maar denk ook eens aan een escaperoom. De oudste kunnen hun verloren talent voor zingen ontdekken in onze karaoke room. Zo heb je makkelijk een familie uitje op touw gezet, en heb je alles geregeld voor alle leeftijden.

Familiedag zonder zorgen

Zoals je wel duidelijk is geworden bieden we familiedag activiteiten voor jong en oud. Daarnaast bieden we een volledige horeca. Wat houdt dat in? Je kan hier eten en drinken naar hartenlust. We bieden een groot assortiment aan verschillende maaltijden. Maar ook de dorstige mens wordt niet vergeten. Het fijnste aan dit alles, is dat je niet eens hoeft na te denken over afruimen of afwassen. Zo heb je niet alleen een actieve dag, maar ook nog het gezellig samenzijn bij jullie familiedag.

Competitie

Is er in de familie flink wat fanatisme aanwezig? Ga dan onderling de strijd met elkaar aan. Denk hierbij aan een Battle Escaperoom. In 2 teams in identieke escaperooms, wie komt er het eerste uit? Of beuk elkaar omver en probeer ook nog eens het vaakst te scoren. 

Familiedag in Noord Limburg organiseren?

Heb jij interesse gekregen in de mogelijkheden van de Ketelfabriek? Boek dan snel de activiteiten die je leuk vindt. Heb je nog wat meer hulp nodig? Aarzel dan niet en bel of mail ons even. We kunnen dan namelijk een op maat gemaakte offerte maken met een kostenplaatje per persoon. Hierin nemen we mee welke activiteit je hebt gekozen (of activiteiten) en vind je het hapje en een drankje terug als jullie dat willen. Dan helpen we je graag verder naar een top familiedag voor de hele familie.

Compleet verzorgde familiedag


© 2024 - Ketelfabriek
Created by LR Internet
logo