Uitje Venray

Uitje Venray: voor iedere samenstelling wat wils

Als je iets wilt gaan doen in de omgeving van Venray, is de Ketelfabriek waarschijnlijk wat je zoekt. Je kunt bij ons een volledig uitje plannen. Daarbij kun je denken aan een aantal activiteiten, een hapje en drankje, maar vooral veel lol! Zo heb je makkelijk een uitje in Venray samengesteld voor een toffe dag!

Arrangement op maat?

Bij de Ketelfabriek kun je gemakkelijk een arrangement samenstellen voor jouw Escaperoom ervaring.
Boek gemakkelijk een aantal escaperooms of combineer het met een diner of borrel tussendoor.
Zo heb je snel een volledig dagje uit georganiseerd.

Arrangementen

Bedrijfsfeestje?

Wanneer je een bedrijfsuitje moet organiseren, wordt er vaak de voorwaarde gesteld dat het een teambuilding activiteit moet zijn. Nu vinden wij dat dit met een goede korrel zout genomen kan worden. Wat is er nou beter dan juist de frustraties er uit te gooien bij een toffe pot bubble voetbal? Teambuilding, maar dan anders!

Bekijk mogelijkheden

Bedrijfsuitje

Meestal is het één keer per jaar zover: het bedrijfsuitje. Maar wat ga je dan doen? De Ketelfabriek biedt je alle mogelijkheden om een tof bedrijfsuitje of personeelsuitje te plannen. Zo hebben we escape rooms, om te bewijzen welk team het beste puzzelt. Of denk eens aan een battle escaperoom om direct tegen elkaar te escapen. Maar ook bubble voetbal, zodat je juist die ene collega omver kan beuken. 

Na zo’n inspannende en onvergetelijke dagje weg, is er ook een volledige keuken die jullie kan voorzien van een hapje en drankje. Zo maken wij jullie bedrijfsuitje in Venray tot een gegarandeerd succes!

Vriendenuitje

Wanneer je met je vrienden een dag er uit wil, of juist naar een activiteit vriendenweekend zoekt, dan zit je als gebakken bij de Ketelfabriek. Tijdens het vriendenuitje is alles er op gericht om met en tegen je vrienden te strijden voor de eer! Het maakt niet uit of je een inspannend, actief of relax vriendenuitje wilt, het is altijd een origineel vriendenuitje. Stel zelf je arrangement samen en maak er samen met jouw groep een tof groepsuitje van.

Teamuitje

Juist om aan teambuilding te doen, of juist als afsluiting van een seizoen met een team: hier boek je makkelijk en snel een Teamuitje. Dit geldt voor collega’s, sportteams of welk ander team je hebt. De samenstelling maakt ook niet zo veel uit. Je kan hier terecht met mannen en vrouwen, jong en oud. Een ding staat vast: jouw teamuitje venray wordt een succes.

Familie uitje

Traditioneel worden veel familie uitjes op zondag gehouden. Ook vaak op locatie bij bijvoorbeeld opa of oma. Toch neemt dat vaak veel rompslomp met zich mee. Bespaar je de extra organisatie en laat je in de watten leggen bij de Ketelfabriek. Wij bieden jullie alles om er een leuke dag van te maken. Dit natuurlijk met de nodige voordelen:

  • geen afwas
  • spellen voor jong en oud
  • genoeg ruimte voor iedereen
  • volledig rolstoel toegankelijke ruimtes.

Welke activiteit je er nog bij wilt doen, of meerdere activiteiten, kun je zelf bepalen. Ook kun je natuurlijk een vooraf gemaakt arrangement kiezen.

Indoor uitjes Venray

Ongeacht wat voor weer het is of wordt, je kunt terecht in de Ketelfabriek in Venray. Zo is het hier zomers lekker koel, en in de winter lekker warm. Maar het belangrijkste, het is volledig binnen. Zo plan je een indoor uitje in Limburg, regio Venray, no matter the weather. 

Kom je er niet uit op onze website? Geef ons even een belletje of stuur ons een mailtje, dan helpen we jou graag verder tot jouw ideale uitje in Venray.

© 2024 - Ketelfabriek
Created by LR Internet
logo